Verbindingsproducten

Verbindingsproducten
« Terug naar overzicht

Kreg Pocket-Hole Jig 310

  • Artikelnummer: 33083
  • Prijs per set:
  • € 26,60 incl. BTW
    € 21,98 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: KPHJ310-INT

Materiaal: glasvezel versterkt nylon

Geschikt voor: materiaaldikte van 12-38 mm

Inhoud:
- 1x boormal
- 1x stappenboor
- 1x boorstop
- 1x schroefbit
- 1x materiaal diktemeter
- handleiding

De Kreg Pocket-Hole Jig is een makkelijk in gebruik te nemen boor- en deuvelhulpstuk. Het is het ideale hulpstuk voor DIY projecten en maakt het repareren van onder andere uw stoelen en tafels thuis een stuk makkelijker. Of u nou weinig ervaring heeft of al jaren prachtige resultaten boekt, dit hulpstuk is door iedereen te gebruiken. Het biedt u eenvoud, veelzijdigheid en gemak.
De Kreg Pocket-Hole Jig biedt u de duurzaamheid en waarde die u van Kreg gewend bent. Het maakt het behalen van goede resultaten een stuk gemakkelijker.  

Het instellen van het hulpstuk werkt simpel. De boormal heeft een dikte stop aan de onderkant. De dikte van uw materiaal kunt u opmeten met de meegeleverde materiaal diktemeter. Deze maten komen overeen met de dikte stop, waardoor u deze perfect kunt afstellen. U schuift de mal met de dikte stop tegen de zijkant of de kopse kant van uw werkstuk en dan klemt u de mal vast. Door het antislip oppervlak hoeft u niet bang te zijn dat de mal gaat schuiven.
Op de stappenboor zijn dezelfde maten aangegeven als op de dikte stop en diktemeter. U kunt de stappenboor simpel instellen door de boorstop op de juiste maat vast te draaien. U boort door tot de stop tegen de mal aan komt. Zo boort u elke keer de juiste diepte. U hoeft niet te schatten en u ook geen zorgen te maken of u wel goed boort. Zo maakt u makkelijk en snel pocket-holes!

De 310 uitvoering wordt geleverd met één boormal, stappenboor met boorstop, schroefbit, een materiaal diktemeter en een handleiding.

Deze uitvoering is geschikt voor materialen met een dikte van 12 tot 38 mm.

Bekij hieronder de instructievideo.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.