Lijmpersen

Lijmpersen
« Terug naar overzicht

Peaktool set 3 paneelklemmen en wandhouder

 • Artikelnummer: 27442
 • Prijs per stuk: € 339,00 incl. BTW
 • Aanbieding prijs per stuk:
 • € 269,00 incl. BTW
  € 222,31 excl. BTW
 • Aanbieding tot: 31 maart 2021
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Maximale klemhoogte: 105 cm

Maximale klemdikte: 12 cm
Maximale klembreedte: 100 cm

Maximale klemcapaciteit: 800 kg 

 

Materiaal: aluminium

 

Inhoud:

- 3 paneelklemmen

- wandrail

Paneelklemset met drie paneelklemmen en een wandrail. U bevestigt de wandrail aan de muur en de drie paneelklemmen worden hieraan geschoven. Vervolgens heeft u een goede manier om panelen te klemmen die weinig ruimte in beslag neemt.

 

De maximale klemhoogte van een paneel is 105 cm, de breedte is afhankelijk van de afstand tussen twee klemmen (de wandrail is 100 cm) en de maximale klemdikte is 120 mm.

Dit eenvoudige systeem verdeelt de druk over het gehele oppervlak van het hout. Door het aandraaien van de spindel worden de aluminium onderdelen naar elkaar getrokken en wordt het hout geklemd. U stelt de onderaanslag op de gewenste hoogte en legt de gelijmde houtdelen in de pers.

Daarna is het voldoende om de spindel aan te draaien. Deze set wordt geleverd met drie houders die langs de wandhouder geschoven kunnen worden. Wanneer u lange lengtes wilt klemmen is het mogelijk meerdere paneelklemmen/houders aan de set te koppelen.

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.