Meubelmakersbankschroeven en werkbankspindels

Meubelmakersbankschroeven en werkbankspindels
« Terug naar overzicht

Peaktool bankschroef 125 mm quick release

  • Artikelnummer: 31133
  • Prijs per stuk:
  • € 99,00 incl. BTW
    € 81,82 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Bekbreedte: 125 mm
Spanbereik:
250 mm
Spandiepte: 65 mm

Peaktool bankschroef met een bekbreedte van 125 mm. Met het speciale ‘quick release’ systeem stelt u de bankschroef makkelijk met één hand in.

Aan de zijkant van de snel verstelbare bankschroef vindt u de ‘quick release’ hendel voor het aanspannen (foto 3). Draai deze naar voren om de spandiepte in te stellen (foto 4). Draai de hendel weer terug om de spandiepte vast te zetten (foto 5).

Door middel van drie bouten bevestigt u de klem op de werkbank. Door de bouten op de standaard los te draaien kunt u de bankschroef tot 45° draaien zonder deze te hoeven demonteren.

De bekken zijn verwisselbaar. Op de klem zit ook een klein slagvlak (aambeeld).

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.