Serre joints

Serre joints
« Terug naar overzicht

Peaktool geleidingsteunen voor 3/4" pijpklem, 2 stuks

  • Artikelnummer: 27256
  • Prijs per stuk:
  • € 4,75 incl. BTW
    € 3,93 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Geschikt voor: 3/4" pijpklem

 

Materiaal: kunststof

 

Aantal: 2 stuks

Twee geleidingssteunen voor een 3/4" stalen pijp. In combinatie met een pijpklem zorgt u er voor dat het materiaal dat geklemd wordt vlak blijft liggen. Deze set van twee is geschikt voor een pijpklem met stalen pijp. Maakt u gebruik van meerdere pijpklemmen, dan heeft u ook meerdere sets nodig.

 

De geleiding kan eenvoudig om de pijp heen worden geklemd en, indien nodig, zit er aan de onderzijde een gat om deze met een bout en moer vast te zetten.

Tip! Bij het klemmen van een wat groter werkstuk, een paneel of een tafelblad, kan het gebeuren dat het werkstuk door de perskracht van de klem enigzins bol gaat staan. Dit is te compenseren door op het geklemde werkstuk druk uit te oefenen door daar bijvoorbeeld gewichten op te plaatsen. Dat kunnen bijvoorbeeld grinttegels zijn, maar het is veel handiger om daar jerrycans voor te gebruiken die je voor het gebruik vult met water. Het werkstuk zelf kan dan terug buigen naar onderen op de stang om daar op deze geleidingsteunen te komen rusten. Voor een goed resultaat is het van belang voldoende klemmen en geleidingssteunen te gebruiken.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.