Vacuum klemmen

Vacuum klemmen
« Terug naar overzicht

Losse vacuümzak 350x1200mm

  • Artikelnummer: 25624
  • Prijs per stuk:
  • € 65,45 incl. BTW
    € 54,09 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Afmetingen: 350 x 1200 mm, 14x47"

Met het Roarockit vacuümsysteem maakt u eenvoudig gelijmde vlakke en gebogen objecten, zoals skateboards, speelbogen, balansborden, gebogen ladefronten en kistdeksels. Gebruik voor gebogen objecten een mal.

De losse vacuumzak (350x1200 mm) heeft één aansluitpunt voor pompbediening en is voorzien van een verzegeltape.

 

De vacuümzak is gemaakt van stevig duurzaam vinyl en elektrisch afgedicht om een luchtdichte kamer mogelijk te maken. Stop uw werkstuk met het ademnet eromheen in de zak en sluit deze aan de open zijde af met de afsluittape. Verwijder zoveel mogelijk lucht uit de zak voor het afsluiten en het pompen. Witte lijm en epoxy lijm hechten niet aan de zak.

Hoewel de vacuumzak van stevig vinyl is gemaakt, is het van belang er goed op te letten dat er geen gaatjes in de zak ontstaan. Dat kan gebeuren als u het over een niet opgeruimde ondergrond verschuift of als u het op een scherp voorwerp zet zoals een spijker, schroef of een of ander scherp stuk gereedschap. Houd stof weg van de vacuümzak, met name in het gebied van de afsluittape.

Indien nodig, was dan de vacuumzak alleen met water, aangezien zeep een olie-achtige filmlaag achterlaat die verhindert dat de afsluittape een luchtdichte afsluiting maakt. Oefen droog met dit vacuumsysteem tot u er vertrouwd mee bent, alvorens het systeem voor uw project te gebruiken.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.