Peaktool schaven en meer!

Peaktool schaven en meer!
« Terug naar overzicht

Peaktool grote sponningschaaf 210 mm

  • Artikelnummer: 30957
  • Prijs per stuk:
  • € 139,00 incl. BTW
    € 114,88 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Lengte schaaf: 210 mm
Schaafbreedte: 25,5 mm
Dikte schaafbeitel: 3,0 mm

Materiaal body: staal
Materiaal schaafbeitel: A2 Tungsten gereedschapsstaal (T10)

Grote Peaktool sponningschaaf van 210 mm. Deze sponningschaaf is ideaal voor gebruik bij grotere projecten of projecten die zware verbindingen eisen.

Bij een sponningschaaf is de beitel een fractie breder dan het blok. Hierdoor kunt u goed in de hoeken van uw project komen. De schaaf heeft een verstelbare mond, waardoor u de schaaf nauwkeurig kunt afstellen. Deze sponningschaaf heeft een breedte van 25.5 mm en is daardoor geschikt voor het maken van pennen van zware pen-gatverbindingen en het verdiepen van grotere sponningen.

De bevestigings- en instelschroeven van deze schaaf zijn groot en gekarteld. De schroef voor de instelling van de beitelopening is diep in het schaafhuis verzonken. Ook de zijkant wordt vaak als zool gebruikt bijvoorbeeld om de opstaande kanten van de pen van een pen- en gatverbinding passend te maken. Dit betekent dat een sponningschaaf regelmatig kops hout moet vlakken, hetgeen een lage montagehoek van de schaafbeitel vereist.

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.