Peaktool schaven en meer!

Peaktool schaven en meer!
« Terug naar overzicht

Peaktool/ Luban rabbet blokschaaf - levertijd juli

Lengte: 159 mm

Schaafbreedte: 44 mm
Breedte schaaf: 44 mm
Materiaal: gietstaal/brons

De rabbet blok- en sponningschaaf heeft dezelfde mogelijkheden als een blokschaaf, maar is breder dan een sponningschaaf. Door deze breedte is de rabbet schaaf ideaal voor het maken van perfect passende pennen bij pen- en gatverbindingen.

De schaafbeitel is gemonteerd onder een lage hoek van 12° en levert een verbluffend glad eindresultaat op! De bronzen kikker ligt comfortabel in de hand.

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Raiko Moerenhout op 19-01-2021 uit 's Gravenmoer

Het blok was perfect vlak en haaks. De beitel ook, die had alleen wat polijsten nodig. Beitel net iets breder dan het blok maar dat is denk ik wel op te lossen. Ligt goed in de hand. Diepte egaal instellen gaat best makkelijk.

Mario Krom op 06-01-2017 uit Capelle aan den Ijssel

Ten eerste wil ikmelden dat ik zeer vriendelijk en goed geholpen ben. De schaaf zelf is van uitstekende kwaliteit. Zeer netjes afgewerkt en perfect haaks geslepen. Na kort wetten van de bijtel is deze vlijmscherp. De schaaf is eenvoudig in te stellen en voeldoet aan alle verwachtingen. Een aanrader! Zeker gezien de prijs!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.