Peaktool schaven en meer!

Peaktool schaven en meer!
« Terug naar overzicht

Peaktool sponningschaaf #778

  • Artikelnummer: 32472
  • Prijs per stuk:
  • € 109,00 incl. BTW
    € 90,08 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Lengte: 255 mm
Schaafbreedte: 39 mm
Materiaal: gietstaal

Deze sponningschaaf (ook wel kabinetschaaf genoemd) kan gebruikt worden voor het maken van sponningen, maar kan ook als neusschaaf dienen. De schaafbeitel kan namelijk op twee manieren geplaatst worden, voorop of in het midden. De schaaf heeft een groot gietstalen handvat en wordt geleverd met breedte- en dieptegeleider en een apart voor-snijmesje.

De stabiele breedtegeleider wordt door twee stangen geleid. Wanneer u de dieptegeleider omhoog schuift, ziet u het voor-snijmesje; standaard staat deze 'ingeschoven', met een schroevendraaier kunt u deze naar beneden plaatsen.

Dit model is gebaseerd op de originele Record sponningschaaf #778 (deze wijkt iets af van de Stanley #78, met name bij de breedtegeleider).

De beitel is niet gebruiksklaar. Wij raden u aan om de beitel vóór het eerste gebruik te slijpen en wetten. Begin met een diamantsteen of slijpsteen korrel 400 voor het grove werk. Volg met een wetsteen korrel 1000 en eindig met een korrel 4000. Houd de schaafbeitel te allen tijde vlijmscherp voor het beste schaafresultaat.

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.