Peaktool schaven en meer!

Peaktool schaven en meer!
« Terug naar overzicht

Peaktool standaard blokschaaf 165 mm

  • Artikelnummer: 26782
  • Prijs per stuk:
  • € 69,90 incl. BTW
    € 57,77 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Lengte schaaf: 162 mm
Breedte schaaf: 44 mm

Schaafbreedte: 35 mm

Dikte schaafbeitel: 3,2 mm

Hoek schaafbeitel op bed: 21º

 

Materiaal: gietstaal
Materiaal: Tungsten gereedschapsstaal (T10)

Dit kleine blokschaafje is ideaal voor het kleine werk. En dan moet je denken aan kantjes breken, randjes uitvlakken, iets in het werk precies passend maken, kopse kanten schaven in klein werk enzovoort.

Het mooie van het schaafje is dat je ze eenvoudig bij je kunt dragen. Hier zijn lederen holsters voor.

Deze schaaf heeft een schaafbeitel geslepen in een hoek van 25⁰ welke op een bed ligt met een hoek van 21⁰. Daarmee schaaf je in een hoek van 46⁰. De schaafbeitel is 35 mm breed en 3 mm dik en is gemaakt van gereedschapsstaal.

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Arthur op 20-01-2018 uit Wageningen

Eigenlijk is dit kwalitatief gezien het instapmodel blokschaaf wanneer op zoek bent naar iets wat echt bruikbaar is als blokschaaf. Van de kleine schaafjes van stanley, kunz, skandia, davidschaafjes werd ik niet blij en die bleek je in het werk niet te kunnen gebruiken. De kunz schaaf was na heel veel werk net in staat om redelijke krullen te maken. Bij deze peaktool schaaf die ik voor mijn werk(gever) had gekocht moest ik wel even de beitel goed vlakken en wetten, maar daarna deed hij het prima. Naast meubelwerk gebruikte ik hem ook voor kozijnen, deuren en ander grover werk. Door zijn prijs voel je je daar niet schuldig over en in het werk is het heerlijk om gewoon een werkende schaaf te hebben. Als je hem netjes slijpt schaaft hij spiegelglad.

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.