Veritas custom planes

Veritas custom planes
« Terug naar overzicht

Veritas Jack bankschaaf #5 1/2 body 381 mm

  • Artikelnummer: 30896
  • Prijs per stuk:
  • € 285,00 incl. BTW
    € 235,54 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 06P15.50

Lengte: 381 mm
Breedte schaaf: 76 mm
Schaafbeitelbreedte: 60 mm
Materiaal body: Ductile

Let op! Dit is alleen de body van de Veritas Jack bankschaaf #5 1/2; er wordt geen schaafbeitel, kikker, handvat en knop meegeleverd. Deze kunt u indien gewenst los bestellen. De body is onderdeel van de ‘Custom planes’, waarbij u zelf uw ideale schaaf in elkaar zet. 

Bij deze Veritas Custom Large Jack bankschaaf #5 1/2 body kunt u zelf de schaafbeitel, de kikker, het handvat en de knop uitkiezen.

De Large Jack bankschaaf #5 ½ is in formaat iets groter dan de #5. U kunt deze eveneens gebruiken voor het grove schaafwerk, zoals het vlakken van hout of het wegschaven van knoesten.

Maar wat de #5 1/5 ook onderscheidt van zijn broertje is dat hij zich leent om in één keer lange schaafbewegingen te maken, afhankelijk van het project waar u mee bezig bent. Daarnaast is de #5 ½ geschikt voor het gladmaken van het houtoppervlak.

De bijgeleverde adjuster, dek- en keerbeitel en schroeven zijn van Ductile ijzer gemaakt, daarnaast heeft de body extra brede vleugels zodat deze stevig en stabiel op uw werkstuk ligt.

Met de houten knop aan de voorzijde heeft u de mogelijkheid om de opening van de mond aan te passen. Hoe verder gesloten de mond is, hoe minder diep en fijner u schaaft. 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.