Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetsysteem

Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetsysteem
« Terug naar overzicht

Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetmachine

Fabrikantnummer: PE01

Opgenomen vermogen: 1/2 pk (ca. 360 Watt)

Onbelast toerental: 440 meter/minuut

Schuurbandbreedte: 50 mm
Schuurbandlengte: 780 mm

 

Inclusief:
- 1x schuurband zirkonium korrel 60

- 1x schuurband aluminium oxide korrel 120

Uw snijdende gereedschappen moet u goed scherp houden, om er met veel plezier mee te kunnen werken. Als reactie daarop heeft Sorby (naast de honderden houtdraaibeitels) een bandslijp- en wetmachine (Pro-Edge), waarmee u vol gemak uw gereedschap kunt slijpen en wetten.

 

De schuurband van de Pro-Edge is verstelbaar, zodat u altijd een ideale manier kunt vinden om te slijpen. Op de werkbank neemt de machine weinig ruimte is en de band is compact op de rand te plaatsen.

 

Elke hoek van de band is eenvoudig in te stellen, maar Sorby heeft een aantal hoeken al aangegeven, die het vaakst voorkomen bij houtdraaibeitels (15°, 20°, 25°, 30°, 35°, 45°, 60, 80° en 90°). Maar ook andere snijdende gereedschappen kunnen goed met dit slijpsysteem geslepen worden.

Bekijk de Pro-Edge demonstratie video's:

 

 

Bekijk op ons YouTube kanaal nog veel meer Robert Sorby video's.

 

 

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.