Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetsysteem

Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetsysteem
« Terug naar overzicht

Sorby pro-edge schuurband korrel 60 aluminium oxide

  • Artikelnummer: 24923
  • Prijs per stuk:
  • € 4,65 incl. BTW
    € 3,84 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Breedte: 50 mm
Lengte: 780 mm

 

Korrel: 60, aluminium oxide

Schuurband korrel 60 behorend bij de Sorby Pro-edge bandslijp- en wetmachine.

Sorby Pro-Edge schuurbanden

Schuurbanden zijn een stuk praktischer en goedkoper dan ronde slijpstenen. Schuurbanden zijn makkelijk te verwisselen, hierdoor bespaart u veel tijd. De schuurbanden van Sorby zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en korrels. De Pro-Edge collectie is ontworpen om de snijhoek van uw gereedschappen te onderhouden en te verbeteren. Gebruik een fijne korrel om regelmatig mee te wetten en om gepolijste scherpe snijhoeken te creëren. Een grove korrel gebruikt u om de snijhoek opnieuw op te bouwen en om uw gereedschap van beschadigingen te ontdoen.

Trizact schuurband
De trizact banden zijn de populairste schuurbanden. Dit robuuste materiaal is ontworpen om alle soorten staal te kunnen slijpen. De korrels zijn anders opgebouwd dan de ‘normale’ korrels, voor een nog beter resultaat. De hoogste korrel (3000) slijpt tot 2 micron (dezelfde scherpte als een wegwerp scheermesje) en zorgt voor een afwerking alsof het net uit de fabriek komt!
Verkrijgbaar in korrel: 600, 1200 en 3000.

Aluminium Oxide schuurband
Deze algemene schuurband is voornamelijk ontworpen om beeldhouwgereedschappen en schaafbeitels te slijpen. Ook geschikt voor ‘High Speed’ stalen gereedschappen. Deze banden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Werk via de verschillende korrels naar het bereiken van een fijne afwerking.
Verkrijgbaar in korrel: 60, 120 en 240.

Zirconium schuurband
Deze schuurband is speciaal ontworpen voor HSS gereedschap, boor- en freesbits. De schuurband met korrel 60 tackelt de meest beschadigde oppervlakken. De schuurband met korrel 120 zorgt voor een perfecte snijhoek en afwerking.
Verkrijgbaar in korrel: 60 en 120.

Ceramic schuurband
Deze schuurband is van slijtvast materiaal en is een uitstekende keuze voor het reprofileren van beschadigde gereedschappen. De grovere korrel 60 is een efficiënte keuze voor het verwijderen van materiaal terwijl de fijnere korrel 120 zorgt voor een goede afwerking. Slijtvast en zeer praktisch!
Verkrijgbaar in korrel: 60 en 120.

Diamond schuurband
De diamant schuurband biedt het summum in schuurtechnologie! Duurzaam en flexibel. De diamanten deeltjes zijn zo gerangschikt dat het zorgt voor een lange levensduur en maakt de band uitstekend geschikt voor het slijpen van de meest moeilijke materialen. Deze band is zeer allround en geschikt voor elk soort materiaal.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.