Stationair schuren

Stationair schuren
« Terug naar overzicht

Laguna vandikteschuurmachine 16|32 Supermax incl. onderstel

Fabrikantnummer: 16/32 DS

Motor:
Voltage:
230 Volt/ 50 Hz
Opgenomen vermogen:
1100 Watt

Minimale doorvoerhoogte: 0,8 mm (1/32”)
Maximale doorvoerhoogte
: 76,2 mm (3”)
Maximale doorvoerbreedte (1x doorvoer):
406,4 mm (16”)
Maximale doorvoerbreedte (2x doorvoer):
812.8 mm (32”)
Minimale lengte: 57,2 mm (2 ¼”)
Toevoersnelheid:
3 m per minuut

Snelheid: 1.400 toeren per minuut

Vlakbank: 127 x 406,4 mm (5” x 16”)
Stofafzuiging: Ø 101,6 mm (4”)

Afmeting totaal: 560 x 860 x 1220 mm (L x B X H )

Gewicht: 62 kg
Afmetingen van de verpakking: 950x 650 x 700 mm (L x B x H)

Inclusief:
- onderstel
- schuurband korrel 80

Let op! Gebruik een vandikteschuurmachine nooit zonder stofafzuiging.

Let op: De machine op de overzichtsfoto is het USA model, de Europese versie verschilt hiervan.

De Laguna vandikteschuurmachine 16|32 Supermax levert u een bijzondere ervaring als het gaat om schuren. Deze schuurmachine heeft een aantal unieke kenmerken, die u niet zult vinden bij andere machines.

Het eerste dat opvalt is de geheel nieuwe snelwisselhendel. Deze hendel zorgt ervoor dat u de hoogte precies kunt instellen, in één simpele beweging. Hierdoor kunt u naadloos schuren. De hendel zorgt er ook voor dat het geheel sneller op te bouwen is én verhoogt de productiviteit.

Een ander technisch snufje van deze machine is de ingebouwde digitale display. Deze display is naar uw voorkeur metrisch of in inches in te stellen. Door de display op het nulpunt in te stellen, zorgt u tijdens het proces voor een constante en nauwkeurige dikte.

De schuurmachine is niet alleen makkelijk op te bouwen, maar ook simpel in te stellen. De transportband is met een simpele draai aan een moertje in no-time in de gewenste verhouding in te stellen.

De machine is ook geschikt voor grotere werkstukken. Tot aan 406,4 mm (16”) krijgt u prachtig resultaat in één doorvoer. Wilt u grotere stukken schuren? Dit kan met een tweede doorvoer. Met de hendel kunt u de machine dusdanig gedetailleerd instellen, dat u ook bij grotere werstukken een prachtig naadloos resultaat krijgt.

Misschien nog wel het mooiste kenmerk aan de Laguna vandikteschuurmachine is de INTELLISAND technologie. Deze technologie herkent onder andere oneffenheden en past hier de doorvoersnelheid automatisch op aan.

Let op! Bij het instellen van de doorvoerband begint u met de instelling dat de band te los is en niet meedraait. Vervolgens maakt u aan beide kanten een slag, zodat de band gespannen wordt. Dit herhaalt u totdat de aanvoerband begint mee te bewegen. Dan is de instelling juist. Zet de band niet te strak. 

Een vandikteschuurmachine gebruikt u uiteraard nooit zonder stofafzuiging. Ook hier heeft Laguna aan gedacht. De machine komt met een Turbo aansluiting. Dit zorgt voor een 15% meer efficiënte stofafzuiging dan bij andere machines.

De Laguna 16|32 Supermax wordt geleverd met compact onderstel en zorgt voor uitstekende stabiliteit gedurende het gehele proces.

Er wordt ook een schuurband met korrel 80 meegeleverd. Deze is eenvoudig te monteren door middel van een verend mechanisme, waardoor de schuurband strak trekt.

Bekijk onderstaande video voor een korte introductie van de Laguna 16|32 Supermax. 

Bekijk onderstaande video voor het opbouwen van de Laguna 16|32 Supermax. 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.