DeWit tuingereedschappen

DeWit tuingereedschappen
« Terug naar overzicht

DeWit 4 delige bonsai set in houten kist

Fabrikantnummer: 3478

Materiaal: gesmeed Boronstaal 
Materiaal handvat: essen (FSC gecertificeerd)
Lengte: alle gereedschappen zijn 60 - 70 mm
Afmetingen doosje: 200 x 130 x 70 mm

Inhoud:
- 4 bonsai handgereedschappen
- in kist

 

DeWit bonsai set met 4 gereedschapjes van het  juiste formaat voor het onderhouden van uw bonsai, maar ook prima te gebruiken voor de huiskamerplanten. Het zijn kleine sterke gereedschapjes gemaakt van hoogwaardige materialen, net als de grotere DeWit gereedschappen.

De vier tools hebben een blad van Zweedse boronstaal en zijn uitgerust met FSC gecertificeerd essenhouten greepjes.

De set wordt geleverd in een houten opbergkistje.

De Wit tuingereedschap
Al meer dan honderd jaar is de naam De Wit uit het Groningse Kornhorn verbonden met vakmanschap, degelijkheid en kwaliteit. Een familiebedrijf dat inmiddels door de vierde generatie geleid wordt en dat ambacht koppelt aan traditie. Een bedrijf dat innovatie niet uit de weg gaat maar ook bewezen techniek en aloude productiemethodes koestert.

De tuingereedschappen van De Wit worden vervaardigd van Zweeds Boronstaal en voorzien van handvatten en stelen van FSC gecertificeerd essenhout. Boronstaal is een harde en toch flexibele staalsoort die ideaal is voor de vervaardiging van tuingereedschappen: het gereedschap behoudt zeer lang zijn scherpte (en zal tijdens en door het gebruik zelfs nog scherper worden), is bij een correcte toepassing breukvast en verbuigt niet. Wordt aan deze eigenschappen ook nog eens de uitgekiende ergonomie (en dus comfort) toegevoegd die De Wit zijn tuingereedschappen meegeeft, dan begrijpt u dat u er met veel plezier in uw tuin mee zult werken!

Die ergonomie wordt in hoge mate bevorderd door de essenhouten handvatten en stelen. Deze worden blank gelakt en vervolgens getrommeld en daarna handmatig geschuurd. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak dat niet alleen prettig in de hand ligt maar ook over vochtregulerende eigenschappen beschikt.

Maar het zijn niet alleen de juiste grondstoffen, gereedschappen en machines die de tuingereedschappen van De Wit zo uniek maken. Het zijn ook de passie en gedrevenheid van De Wit en zijn mensen die onontbeerlijk zijn voor het creëren van een topproduct dat u vele jaren zal dienen! Als u dat afzet tegen de hogere prijs in vergelijking met hobby gereedschap, zult u merken dat u per saldo voordeliger uit bent en toch altijd met plezier heeft gewerkt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.