Snoeizagen

Snoeizagen
« Terug naar overzicht

Japanse vouwzaag Silky Katanaboy 1000 mm

  • Artikelnummer: 22324
  • Prijs per stuk:
  • € 795,00 incl. BTW
    € 657,02 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: KSI571099

Zaagbladlengte: 1000 mm
Totale lengte: 2230 mm
Totale lengte ingeklapt: 1200 mm
Gewicht: 2400 gram

Steel: softgrip met rubberen handgreep

Vertanding: progressief, crosscut
Aantal tanden: 2,5 - 5 per 3 centimeter
Gezette tanden: nee
Vijlbare tanden: ja

Met de komst van de Katanaboy 1000 heeft de kettingzaag een concurrent. Deze grote zaag met zaagblad van één meter zaagt moeiteloos door boomstammen en dikke takken. Zijn progressieve vertanding met grove tanden helpt u om moeiteloos bomen te vellen. De tanden verlopen van 5 naar 2,5 tanden per 3 centimeter en zijn niet gezet. De tanden zijn vijlbaar.

Silky heeft de Katanaboy vernoemd naar het 'Katana' zwaard van de Japanse Samurai, onder meer vanwege de unieke bladlengte van 100 cm. Net als dit zwaard is de Katanaboy op een zodanige wijze gesmeed dat de kern van de zaagtand gevormd wordt door zacht metaal, waardoor de zaag flexibel is en goed in het hout aangrijpt. De buitenkant is echter zeer hard waardoor de zaagtand lang scherp blijft.

Het blad is verchroomd, waardoor hars minder snel aan het blad hecht en het blad minder snel roest. Het uit rubber gegoten handvat laat zich comfortabel met twee handen vasthouden, absorbeert trillingen en geeft een betere grip in de meest zware omstandigheden. De extra lange Katanaboy 1000 wordt geleverd met een stevige nylon schoudertas met klittenbandsluiting en een compartiment voor het vervangblad.

Om de zaag uit te klappen drukt u de hendel op het uiteinde in. Hiermee wordt het ontgrendelingsmechanisme geactiveerd en is de zaag open te klappen. Bij het inklappen van de zaag doet u hetzelfde. U blokkeert het ontgrendelingsmechanisme door de zwarte knop aan te draaien.

De Katanaboy is een Japanse trekzaag en wordt, net als alle andere Japanse zagen, met een trekkende beweging gebruikt. Dit levert het beste en meest precieze zaagwerk op.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.