Houten werkbanken

Houten werkbanken
« Terug naar overzicht

Kreg KWS500 werkbok

 • Artikelnummer: 32931
 • Prijs per stuk:
 • € 159,00 incl. BTW
  € 131,40 excl. BTW
 • Verzendkosten € 0,00
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten
 • Per stuk

  € 159,00 incl. BTW
             € 131,40 excl. BTW
 • Per paar

  € 289,00 incl. BTW
             € 238,84 excl. BTW

Fabrikantnummer: KWS500

Lengte schraag: 800 mm
Track breedte: 63,5 mm
Verstelbare werkhoogte:
- 168 mm
- 626 mm
- 804 mm
- 829 mm
- 855 mm
- 880 mm
- 906 mm

Draagkracht: 498 kg

Inhoud:
- 1x Kreg schraag
- 1x Kreg Automaxx snelspan werkbankklem 76 mm
- 2x steunbeugel
- 2x track schroeven
- 1x handleiding

De Kreg KWS500 werkbok is ontzettend stevig en veelzijdig in gebruik. Met zijn stalen poten en aluminium track is het een stabiel, sterk en mobiel werkstation waarmee u elke plek uw werkplaats maakt.

Deze werkbok is te gebruiken als schraag, werkbok, klemstation en meer. Veelzijdig in gebruik, zodat u er alle kanten mee op kunt. Met deze werkbok kunt u aan projecten werken wanneer, waar en hoe u dat wilt.

Om de aluminium tracks te beschermen op het moment dat u bijvoorbeeld gaat zagen, kunt u hierop een plank bevestigen met de meegeleverde schroeven. U draait de schroeven in de plank en schuift het geheel zo over de aluminium track. Zo zorgt u ervoor dat de tracks niet beschadigd raken en u toch vrij kunt werken.

Dankzij de steunbeugels creëert u in no-time een groter werkoppervlak in combinatie met een tweede Kreg werkbok, of met het Kreg Mobile Project center. Hiermee kunt u de draagkracht van bijna 500 kg verdubbelen!
De steunbeugels zijn eenvoudig te monteren. Hierin plaatst u vervolgens twee lange planken. Hier bovenop legt u multiplex om een extra grote werkbank te creëren. Met dit formaat kunt u elke klus aan.

De hoogte van dit werkstation is aan te passen naar uw voorkeur. De poten zijn namelijk verstelbaar en zelfs helemaal in te klappen. Met ingeklapte poten is de hoogte 168 mm. Deze hoogte is ideaal voor werk laag op de grond, of als u het werkstation wilt opbergen.
Met ingeklapte poten is de minimale hoogte 626 mm. Daarna is de hoogte verstelbaar van 804 mm (dezelfde hoogte als het Kreg Mobile Project Center), naar 829 mm, 855 mm, 880 mm en als hoogste 906 mm.

Bij de Kreg KWS500 werkbok wordt ook een Kreg Automaxx snelspan werkbankklem geleverd. U plaatst de klem op de track en kunt zo alle kanten op schuiven en uw werkstuk op alle manieren klemmen. 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.