Opbergen

Opbergen
« Terug naar overzicht

Hultafors tool bucket

  • Artikelnummer: 6170842
  • Prijs per stuk:
  • € 16,65 incl. BTW
    € 13,76 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad

Inhoud: 15 liter
Gewicht: 0,93 kg

De Hultafors Tool Bucket is zo eenvoudig als hij handig is. Met de slimme details, ergonomische vorm en het comfortabele handvat heeft u een gereedschapsdrager die uw lichaam spaart.

De klassieke gereedschapskist met ruimte voor alle gereedschap blijft vaak achter in de bus of aanhanger. In plaats daarvan pakken veel vakmensen de gereedschappen die ze verwachten te gebruiken die dag en nemen die mee in een emmer. Een simpele en praktische oplossing, maar met veel beperkingen. Grote emmers zijn lomp en ergonomisch slecht. Daarbij bieden emmers waarin lijm of gips heeft gezeten geen comfort, duurzaamheid of een professionele uitstraling.

De Tool Bucket heeft een ovale ergonomische vorm die prettig te dragen is. De achterkant hebben we een ronde vorm gegeven zodat u hem dicht op het lichaam kan dragen zonder dat hij bij elke stap terugstuitert. De ronde vorm van de toolbucket draagt ook uitstekend langs het lichaam wanneer er een schouderband wordt bevestigd aan de speciale gaten in de zijkant.

Bij een standaardemmer valt het handvat altijd naar beneden als u de emmer neerzet. Dit is vooral irritant als u handschoenen draagt of het gereedschap in het hengsel verstrikt haakt. Daarom is ervoor gezorgd dat het handvat van de tool bucket overeind blijft staan bij het neerzetten. Zo kunt u hem altijd weer makkelijk oppakken.

Kenmerken:
- Comfortabel dragen door het robuuste handvat
- Het handvat blijft in een staande positie bij het neerzetten
- Inhoudindicatie aan de binnenzijde
- Kan een last tot 100 kilo dragen
- Gemaakt van duurzaam PP-plastic

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.