Opbergen

Opbergen
« Terug naar overzicht

Peaktool lederen foudraal 6-vaks voor steekbeitels

Breedte: 430 mm
Hoogte: 430 mm
Materiaal: leder met klinknagels
Breedte vak: 3x70 mm, 3x 50 mm
Geschikt voor: 6 beitels

Lederen foudraal voor het opbergen van zes (steek)beitels. De beitels worden aan één zijde in een vak gestoken en aan de andere zijde kunt u de flap dichtvouwen.

Het flexibele leer is eenvoudig op te rollen en met een band en gesp dicht te binden.

De vakken van het foudraal zijn 70 en 50 mm breed. Het foudraal is geschikt voor gereedschap van maximaal circa 250 mm hoog.

Bovendien is deze schaaf in een aantal gevallen de schaaf voor kopshout. Zoals David Charlesworth op zijn DVD over schaven aangeeft kun je met een langere schaaf pas goed zien dat je de schaaf in de juiste stand hebt staan en dat je deze strak over de kopse kant kunt verplaatsen. Dit doe je door niet de schaaf, maar je lichaamsgewicht naar voren te verplaatsen.

Eigenlijk zou de #5 de favoriet kunnen zijn voor de leerling en volleerde meubelmaker, een prachtige aanwinst met zijn stoere lengte en eveneens klassiek Bubbinga houten greep en knop.

Er zijn vele soorten schaven, maar ook vele kwaliteiten. De Peaktool schaaf is ontwikkelt met het oog op de schaven van bekende merken, waardoor rekening gehouden is met de min- en pluspunten van die schaven. Hiermee is een schaaf ontstaan uit kwaliteitsstaal dat nauwkeurig bewerkt is en dat dan ook alleen fine-tuning nodig heeft. Vrijwel alle schaven hebben dat nodig, maar bij mindere kwaliteitschaven is veel meer werk noodzakelijk. Conclusie: een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

Combinaties

 • Kirschen 4 delige steekbeitelset met kunststof heft incl. DVD slijpen
  € 112,00 incl. BTW

  € 92,56 excl. BTW
 • +
 • Peaktool lederen foudraal 6-vaks voor steekbeitels
  € 50,45 incl. BTW

  € 41,69 excl. BTW
 • =
 • Steekbeitelset met foudraal

  € 162,45 incl. BTW

  € 134,26 excl. BTW

 • Kirschen steekbeitelset met houten heft, 4-delig
  € 69,00 incl. BTW

  € 57,02 excl. BTW
 • +
 • Peaktool lederen foudraal 6-vaks voor steekbeitels
  € 50,45 incl. BTW

  € 41,69 excl. BTW
 • =
 • Steekbeitelset met foudraal

  € 119,45 incl. BTW

  € 98,72 excl. BTW

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.