Stofafzuiging en luchtreiniging

Stofafzuiging en luchtreiniging
« Terug naar overzicht

Laguna A Flux luchtreiniger

  • Artikelnummer: 13140
  • Prijs per stuk:
  • € 498,00 incl. BTW
    € 411,57 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: A FLUX

Circulatie ft/min (CFM): 540, 730, 1200
Circulatie m³/ min: ca. 15, 20 en 33
Geluidsniveau (afhankelijk van circulatieniveau): 55,6, 59,6 en 66,1 dB
Programmeerbare tijd (uren):
0,5, 1, 2 en 4 uur

Buitenfilter: 5 µm micron
Binnenfilter
: 1 µm micron

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 710 x 610 x 305 mm
Afgegeven vermogen motor: 150 Watt

Gewicht: 25,4 kg

Inclusief: binnen- en buitenfilter 

Let op! Voor gebruik dient u de buiten- en binnenfilter eruit te halen en de twee schuimen transportbeschermers eruit te halen.

De Laguna luchtreiniger A Flux is perfect voor het reinigen en filteren van de lucht in uw werkplaats! 91% van alle stofdeeltjes tot 1 μm (1 micron is een duizendste van een millimeter) worden uit de lucht verwijderd! De luchtreiniger produceert weinig geluid en kan goed tijdens het werk gebruikt worden.

De Laguna luchtreiniger (in de VS bekend als SuperMax luchtreiniger) wordt standaard geleverd met een elektrostatisch binnen- en buitenfilter. Vervanging van het filter is makkelijk en kan zonder extra gereedschap. U duwt het filter omhoog en daarmee kan de onderkant naar voren worden gehaald.

De luchtreiniger heeft drie snelheden. Hiermee wordt ca. 15, 20 of 33 m³ per minuut gefilterd. De lucht in een werkplaats met een oppervlak van 20 m² en een hoogte van 2,4 meter kan binnen één uur dus ruim 40 keer gefilterd worden! De ruimte 10 keer per uur filteren is een algemene richtlijn. Dat redt de Laguna A Flux dus zelfs bij een ruimte van zo’n 200 m³.

De luchtreiniger wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening, waarmee u de luchtreiniger kunt in- en uitschakelen, de snelheid kunt regelen en u tevens de duur kunt instellen. De luchtreiniger schakelt dan na een half uur, 1, 2 of 4 uur automatisch uit.

Let op! U dient de Laguna luchtreiniger A Flux aan het plafond op te hangen, zodat het filter vrij kan draaien. Bij het inschakelen zal de A Flux licht bewegen, daarna hangt de luchtreiniger stil (oogbouten (ringschroeven) en bevestigingsplaatjes worden standaard meegeleverd).

Aan de zijkant van de luchtreiniger hangt een indicator. Deze geeft aan als de luchtdoorstroom minder wordt en waarschuwt dan ook wanneer het filter vervangen dient te worden.

Tip! Wanneer u het buitenfilter op tijd vervangt of schoonhoudt (deze is wasbaar), zorgt u ervoor dat het binnenfilter een langere levensduur heeft.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.