Stofafzuiging en luchtreiniging

Stofafzuiging en luchtreiniging
« Terug naar overzicht

Laguna C Flux 1 cycloon stofafzuiging incl. fijnstoffilter

  • Artikelnummer: 32476
  • Prijs per stuk:
  • € 1.849,00 incl. BTW
    € 1.528,10 excl. BTW
  • Verzendkosten € 59,00
  • Aantal:
  • Showmodel aanwezig, levering binnen 2-5 werkdagen Showmodel aanwezig, levering binnen 2-5 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: CFLUX1

Maximale luchtverplaatsing: 29.767 l/min (1786 m3/uur)
Spanning: 230 Volt, 50Hz
Opgenomen vermogen: 1100 Watt (1,5 pk)
Geluidsniveau: 82 dB (schatting)
Toerental: 2800 toeren/minuut

Opslagcapiciteit: 145 liter
Filter: 1 micron
Diameter slangaansluiting: Ø 150 mm (of 2 x Ø 100 mm)
Filter/ Drum afmeting (ø x L): 810 x 1090 mm
Spaanderzak afmeting (ø x L): 660 x 620 mm

Afmeting (BxDxH): 1090 x 610 x 1750 mm
Gewicht: ca. 105 kg

Inclusief:
- afstandsbediening
- handleiding

Opbouwtijd: ca. 3-4 uur

Let op! Wordt geleverd exclusief afzuigslang.

Ontworpen in Californië, USA
Made in Taiwan

De Laguna C Flux 1 cycloon stofafzuiging zorgt voor de efficiëntie die elke ruime werkplaats nodig heeft! Voorzien van een rechtstreeks gemonteerd filter, een handige afstandsbediening en een opvangton met zeer grote capaciteit. Alles geintegreerd binnen een stabiel frame en voorzien van zwenkwielen. 

99,7% van de houtdeeltjes en het stof worden gescheiden van de luchtstroom voor het in het filterpatroon terecht komt. De grotere spaanders komen terecht in de opvangton en het resterende stof gaat naar het filterpatroon. Deze filtert het stof nogmaals tot 0.2 micron.

Dit fijnstoffilter heeft een groot oppervlak en daaronder wordt de spaanderzak opgehangen. Er zit een hendel bovenop het fijnstoffilter. Hier kunt u aan draaien om het fijnstoffilter schoon te 'vegen'.

De opvangton voor de grote spaanders kunt u loskoppelen van de stofafzuiging en is apart voorzien van wielen. Hierdoor kunt u deze van het geheel weg rijden om deze te legen. 

Naast dat de stofafzuiging zijn werk uitstekend doet, is het ook een zeer opvallende machine in de werkruimte. Uitgevoerd in structuur grijs/ zwart, compact en makkelijk verplaatsbaar.  

De aansluiting voor de houtbewerkingsmachine is of eenmaal Ø 150 mm of tweemaal Ø 100 mm. 

Opbouwen: 
De machine dient in zijn geheel in elkaar gezet te worden. Hiervoor dient u rekening te houden dat u ca. 3 - 4 uur bezig bent. En omdat u tijdens het opbouwen het frame op de kop en weer terug dient te zetten is het aan te raden dat er een tweede persoon in de buurt is. Bij het opbouwen houdt u de handleiding aan. Geeft dit onduidelijkheid, dan bekijkt u de 'setup' video op onze website die extra ondersteuning biedt.

Laguna Tools
Laguna Tools is in 1983 opgericht door Torben Helshoj in Laguna Beach, Californië, USA. Hij zag de mogelijkheid om Europese houtbewerkingsmachines in de VS te gaan verkopen. De eerste machines die hij in de VS introduceerde waren combinatiemachines. Laguna werd bekend door de ‘Italian bandsaw’.

Laguna staat inmiddels bekend om haar houtbewerkingsmachines van hoge kwaliteit, de fraaie uitstraling en hun innovativiteit. Ook hebben zij diverse CNC machines in het assortiment.

In 2018 heeft Laguna de stap terug naar Europa gemaakt. Als eerste in het Verenigd Koninkrijk met stofafzuigmachines, waaronder de cycloon stofafzuigers. Naast het Verenigd Koninkrijk is Baptist Arnhem één van de eerste dealers in Europa, en officieel de enige dealer in Nederland. Na de stofafzuigmachines worden de komende maanden ook andere machines in Europa geïntroduceerd, zoals de lintzaagmachines, tafelcirkelzaagmachines, houtdraaibanken en vlakbankmachines.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.