Stofafzuiging en luchtreiniging

Stofafzuiging en luchtreiniging
« Terug naar overzicht

Laguna P Flux 3 HEPA cycloon stofafzuiging

  • Artikelnummer: 32480
  • Prijs per stuk:
  • € 2.979,00 incl. BTW
    € 2.461,98 excl. BTW
  • Verzendkosten € 59,00
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: PFLUX3

Maximale luchtverplaatsing: 63.850 l/min (3831 m3/uur)
Spanning: 230 Volt, 50Hz
Opgenomen vermogen: 2200 Watt (3 pk) *
Geluidsniveau: 76 dB
Toerental: 2800 toeren/minuut

Opslagcapiciteit: 209 liter
Filter: HEPA 100%, 1 micron
Diameter slangaansluiting: Ø 200 mm (of 3 x Ø 100 mm)
Filter/ Drum afmeting (ø x L): 960 x 960 mm

Afmeting (BxDxH): 1168 x 686 x 2032 mm
Gewicht: ca. 160 kg (incl. verpakking 190 kg)

Inclusief:
- afstandsbediening
- handleiding

Opbouwtijd: ca. 3-4 uur

Let op! Wordt geleverd exclusief afzuigslang.

Bij deze 2.200 Watt machine adviseren we om minimaal een 16A traag (16A type C) of een 20A (20A type C) zekering op de groep te hebben waar de machine op aangesloten wordt. 

Ontworpen in Californië, USA
Made in Taiwan

De Laguna P Flux 1 HEPA cycloon stofafzuiging zorgt voor de efficiëntie die elke ruime werkplaats nodig heeft! Met HEPA-klasse filtratie en een innovatieve luchtstroom, is deze high-end cycloon stofafzuiging ideaal voor iedereen die op zoek is naar het minimaliseren van stof in de werkplaats.

Voorzien van een rechtstreeks gemonteerd filter, een handige afstandsbediening en een opvangton met zeer grote capaciteit. Alles geïntegreerd binnen een stabiel frame en voorzien van zwenkwielen. 

99,2% van de houtdeeltjes en het stof worden gescheiden van de luchtstroom voor het in het filterpatroon terecht komt. De grotere spaanders komen terecht in de opvangton en het resterende stof gaat naar het filterpatroon. Deze filtert het stof nogmaals tot 0.4 micron.

HEPA filter en SmartDrum
De P Flux Cyclone-serie is niet alleen een van de meest radicale ontwerpen die ooit op de markt is gekomen, maar blinkt uit dankzij de vele innovatieve details, zoals de SmartDrum. Deze is uitgerust met een infraroodsensor die de LED op het bedieningspaneel verlicht wanneer de trommel leeggemaakt moet worden.

In de trommel is een tweede sensor gemonteerd, deze stuurt een signaal naar de LED wanneer de druk stijgt, waardoor de gebruiker wordt gewaarschuwd om het HEPA-filter te reinigen. Akoestisch schuim bekleedt de binnenkant van de dubbele openslaande deuren die het geluidsniveau verlagen.

Wanneer de trommel op zijn plaats wordt gebracht, wordt een connector aan de achterkant van de trommel automatisch aangesloten op een pijp in de cycloon, waardoor een lage druk in de onderkant van de trommel ontstaat. Dit is ontworpen om de plastic zak omlaag te houden om te voorkomen dat hij tijdens gebruik in de cycloon wordt opgezogen. Geen enkele andere cycloon of stofafzuiger heeft zo'n slim systeem. Als u ervoor kiest om de P Flux zonder zak te gebruiken, kunt u het systeem eenvoudig afsluiten met behulp van een klep, waardoor u sneller en flexibeler kunt werken.

Naast dat de stofafzuiging zijn werk uitstekend doet, is het ook een zeer opvallende machine in de werkruimte. Uitgevoerd in structuur grijs/zwart en makkelijk verplaatsbaar.  

De aansluiting voor houtbewerkingsmachines is of eenmaal Ø 200 mm of driemaal Ø 100 mm. 

Opbouwen: 
De machine dient in zijn geheel in elkaar gezet te worden. Hiervoor dient u rekening te houden dat u ca. 3 - 4 uur bezig bent. En omdat u tijdens het opbouwen het frame op de kop en weer terug dient te zetten is het aan te raden dat er een tweede persoon in de buurt is. Bij het opbouwen houdt u de handleiding aan. Geeft dit onduidelijkheid, dan bekijkt u de 'setup' video op onze website die extra ondersteuning biedt.

Laguna Tools
Laguna Tools is in 1983 opgericht door Torben Helshoj in Laguna Beach, Californië, USA. Hij zag de mogelijkheid om Europese houtbewerkingsmachines in de VS te gaan verkopen. De eerste machines die hij in de VS introduceerde waren combinatiemachines. Laguna werd bekend door de ‘Italian bandsaw’.

Laguna staat inmiddels bekend om haar houtbewerkingsmachines van hoge kwaliteit, de fraaie uitstraling en hun innovativiteit. Ook hebben zij diverse CNC machines in het assortiment.

In 2018 heeft Laguna de stap terug naar Europa gemaakt. Als eerste in het Verenigd Koninkrijk met stofafzuigmachines, waaronder de cycloon stofafzuigers. Naast het Verenigd Koninkrijk is Baptist Arnhem één van de eerste dealers in Europa, en officieel de enige dealer in Nederland. Na de stofafzuigmachines worden de komende maanden ook andere machines in Europa geïntroduceerd, zoals de lintzaagmachines, tafelcirkelzaagmachines, houtdraaibanken en vlakbankmachines.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.