Werkbank- en werkplaats toebehoren

Werkbank- en werkplaats toebehoren
« Terug naar overzicht

Gramercy zaagklem 350 mm

  • Artikelnummer: 32888
  • Prijs per stuk:
  • € 279,00 incl. BTW
    € 230,58 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: GT-SAWV

Materiaal: staal
Lengte bekken: 36 centimeter
Hoek bekken: 45°

Met de Gramercy trillingsvrije zaagklem wordt het vijlen en zetten van uw zaag vereenvoudigd. De zaag wordt op hoogte gebracht, wat meer vrije werkruimte geeft. U kunt de zaag nu gemakkelijk onder de juiste hoek bewerken.

Deze robuuste stalen Gramercy Saw Vise is zeer solide. In tegenstelling tot houten zaagklemmen komt vibratie bij het vijlen in de Gramercy klem niet voor. Vibratie bij het vijlen zorgt voor onnauwkeurig vijlen, met botte zaagpunten als gevolg.

Bevestig de Gramercy klem op een werkbank of op een zelfgemaakt houten hulpstuk. Het hulpstuk kunt u vervolgens aan de werkbank klemmen. Directe bevestiging op de werkbank zorgt voor minder beweging, maar een los hulpstuk geeft meer keuzevrijheid in uw werkplaats.

Onderhoud
- Het vijlen van een zaag genereert kleine staaldeeltjes. Borstel regelmatig het stof van de Gramercy klem af.
- Smeer de Gramercy klem regelmatig in met vetstof zoals camellia olie. Staal is niet roestwerend en heeft een beschermende laag nodig.
- Stalen gereedschap heeft een smeermiddel nodig om te kunnen bewegen. Breng vóór elke vijlsessie enkele druppels smeermiddel aan tussen bewegende delen.

Mattias Hallin op 20-06-2019 uit Tervuren

Ik heb deze zaagklem gekocht direkt van Tools For Working Wood/Gramercy Tools in New York, al voor dat het door Baptist in het sortiment wordt opgenomen. Het is een prachtig stuk gereedschap van heel hoge kwaliteit, en precies zo eenvoudig, stabiel en, simpelweg, goed in gebruik als door Gramercy Tools wordt beweerd. Een echte aanrader voor eenieder die wenst zelf zijn zagen scherp te vijlen!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.