(Inval)cirkelzaagmachines

(Inval)cirkelzaagmachines
« Terug naar overzicht

Mafell invalcirkelzaag MT 55 CC MidiMax in Mafell-max

  • Artikelnummer: 29481
  • Prijs per stuk:
  • € 603,79 incl. BTW
    € 499,00 excl. BTW
  • Verzendkosten € 0,00
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 917602

Opgenomen vermogen: 1.400 Watt
Toerental zaagblad: 3.600 - 6.250 toeren/min
Zaagdiepte: 0 - 57 mm
Zaagdiepte bij 45º:  0 - 40,5 mm
Verstek: -1º - +48º

Totaal gewicht: 4,5 kg

Inhoud:
- Mafell inval(cirkel)zaagmachine MT 55 CC
- zaagblad HM 162 x 1,2 / 1,8 x 20 mm, Z 48, WZ, voor universeel gebruik in plaatmateriaal (92584)
- inbussleutel5 mm, (93034)
- aansluitkabel 4 meter (87323)
- in T-MAX systainer

Mafell invalzaag MT 55 CC  heeft een krachtige Cuprex motor. Ook bij een hoog toerental draait de motor stabiel. Mafell MT 55 CC is de cirkelzaagmachine voor zeer precies zaagwerk! De Mafell MT 55 CC in de MidiMAX uitvoering: een pakket met: zaagblad-HM, zeskantschroevendraaier en de 4 meter lange aansluitkabel! Geleverd in een handige Mafell-max systainer.

De zaagmachine is tot in detail perfect ontwikkeld tot een uniek precisie-product. Dit multitalent beheerst het invalzagen, het afkorten, verstek- en het langszagen met de grootste precisie en zonder uit het spoor te raken.

De voorritsfunctie is met één beweging ingeschakeld. Hierdoor zaagt u met de MT 55 CC net zo zuiver als met een stationaire machine, ook als de anti-splinter strip versleten is.

De MT 55 cc met elektronische toerenregeling voor verschillende materialen en zaagbladen uitgerust. Zaagdiepte is 57 mm (zonder liniaal). Door het innovatieve versteksysteem heeft u altijd de maximale capaciteit.

MAFELL-Complete garantie
Met MAFELL-Complete heeft u 3 jaar kostenbescherming-garantie. Deze garantie omvat alle slijtdelen. Daartoe behoren ook de accupacks, kogellagers, dichtingsringen, schakelaren en koolborstels. (Uitgesloten zijn zaagbladen, freesmessen en andere verbruiksmiddelen.) In het geval dat er onverhoopt iets mis gaat, bespaart u zich moeite, ergernis en geld.

Registreer uw machine kosteloos op www.mafell-garantie.de!

Bekijk hieronder de demonstatie video van de Mafell MT 55 CC:

Ton Heerding op 12-11-2019 uit Gendringen

Vorige week de 'Unboxing' en vandaag een eigen intro workshop gedaan met deze monstermachine. Ik heb er moeiteloos een 45 mm grenen werkblad mee gezaagd en natuurlijk ook verstek "- 1" samen met de 'Voorritsfunctie'. Het is echt ongelooflijk hoe gemakkelijk, hoe zuiver en naadloos deze machine zaagt! Ik heb alle machines vergeleken via allerlei tests, omdat ik zo'n investering niet zomaar doe. Dit moest "De Ferrari" onder de zaagmachines zijn, nou....hij doet zijn kleur eer aan! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.

Jos op 29-04-2019 uit Veenendaal

Als hobby houtbewerker was dit een forse uitgave maar elke euro waard. Nog maar een paar keer gebruikt maar hij doet precies wat Niels voorspelde. Loopt heel makkelijk door dik hout, veel makkelijker dan zijn Festool voorganger. Je merkt nauwelijks dat de zaag het hout ingaat waardoor het trefzekerder/zuiverder zaagt. Ten opzichte van mijn oude Festool: soepelere inval beweging, een merkbaar sterkere motor en een veel betere stofafzuiging. Instellen, zaagwissel ed zijn ook veel geavanceerder. Top ding!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.