Hulpmiddelen voor machinaal zagen

Hulpmiddelen voor machinaal zagen
« Terug naar overzicht

Bow Products FencePRO veerdrukblok set

  • Artikelnummer: 20690
  • Prijs per set:
  • € 43,90 incl. BTW
    € 36,28 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: FP4

Materiaal houder: kunststof
Materiaal veren: EVA (High Density Foam)

Geschikt voor: T-track 'B'

Inhoud:
- 2x FencePRO veerdrukblok
- 2x Bow Products ergonomische knop
- bevestigingsmateriaal 

Deze Bow Products FencePRO veerdrukblokken (featherboards) zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken op de aanslag van uw freestafel of zaagtafel. Ze passen onder andere in T-track 'B'. 

Deze veerdrukblokken bevestigt u op de aanslag, waardoor de veren vanaf de bovenzijde druk uitoefenen op het te zagen of frezen materiaal. Het werkstuk blijft hierdoor beter op zijn plaats. Dit maakt het doorvoeren een stuk soepeler en zult u gemakkelijker een zuiver resultaat behalen. 

Deze veerdrukblokken hebben speciale EVA veren. Dat is een stevig en sterk soort schuimrubber. Het gebruik van deze innovatieve veren heeft meerdere voordelen. 

EVA schuim is een stevig, maar wel flexibel materiaal. Hierdoor laat het geen afdruk achter op uw hout bij het doorvoeren, zoals harde kunststof veren vaak wel doen. Deze stevige veren zorgen een uitstekende geleiding en druk op het hout. Trillingen worden geabsorbeerd door het schuim, waardoor het doorvoeren soepel verloopt en de kans op kickback aanzienlijk wordt verminderd. 

Mocht u per ongeluk met de veren in contact komen met uw zaagblad of frees, hoeft u niet bang te zijn dat het materiaal u om uw oren vliegt. De veren worden gewoon doorgezaagd. Daarnaast beschadigen de veren uw zaagblad of frees ook niet. 

De veren zijn omkeerbaar én vervangbaar. U hoeft dus niet de hele tafel om te bouwen als u vanaf de andere kant uw werkstuk wilt doorvoeren. U draait simpelweg de veren om. De vervangingsveren van de FencePRO veerdrukblokken zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks. 

De Bow Products FencePRO veerdrukblokken worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om de veerdrukblokken individueel van elkaar te gebruiken, maar ook om ze op elkaar te stapelen. 

Deze FencePRO veerdrukblokken zijn ook uitstekend te combineren met de FeatherPRO veerdrukblokken. Op deze manier houdt u het te zagen materiaal niet alleen naar beneden gedrukt, maar oefent u ook zijwaartse druk uit. 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.