Hulpmiddelen voor machinaal zagen

Hulpmiddelen voor machinaal zagen
« Terug naar overzicht

Kreg KMA4100 Crosscut Station zaagstation

Fabrikantnummer: KMA4100

Gebruik met: cirkelzaag
Geschikt voor: 
- afkorten tot 305 mm (12”) breed
- verstekzagen

Met het Kreg KMA4100 Crosscut Station kunt u snel en nauwkeurig planken met een breedte tot 305 mm (12”) afkorten. Daarnaast kunt u met dit zaagstation verstek zagen van 0° tot 45°.

Het Kreg zaagstation geeft u de mogelijkheid om met uw cirkelzaag net zo nauwkeurig te zagen als met een verstekzaag.

Het zaagstation heeft twee verstelbare steunrails die uw cirkelzaag ondersteunen. De rails zijn precies af te stellen naar uw machine, waardoor u zeker weet dat u in de juiste hoek én recht zaagt. Door in de achterwand een zaaglijn te creëren, kunt u het station precies op uw machine afstellen en weet u exact waar het zaagblad zal snijden. De achterwand van het zaagstation zorgt daarnaast ook voor een splintervrij resultaat.

Niet alleen uw zaagmachine wordt ondersteund, ook uw werkstuk kunt u stabiliseren met het Kreg zaagstation. Het station beschikt namelijk over twee verschuifbare hold-down klemmen. Deze klemmen houden uw werkstuk stevig op zijn plek, waardoor u een nauwkeurig resultaat kunt creëren.

Met het Kreg zaagstation kunt u ook verstek zagen van 0° tot 45°, met behulp van de verstekaanslag. De hoeken staan al op het station aangegeven. Zo kunt u het station eenvoudig in de juiste hoek instellen. De aanslag houdt uw werkstuk in de juiste hoek.

Het Kreg zaagstation heeft uitklapbare steunen, hiermee kunt u ook langer plaatmateriaal ondersteunen. De beschermkappen aan het einde van deze steunen zijn ook te verwijderen en verder op uw werkbank te plaatsen, waarmee u nog meer lengte kunt ondersteunen. De steunen zijn eenvoudig weer in het station terug te klappen.

Het Crosscut Station blijft stabiel staan, dankzij de antislip basis van het station. Voor een permanentere bevestiging is het station ook op uw werkbank vast te schroeven.

Het Crosscut Station heeft een compact design en is makkelijk op te bouwen. Zo kunt u snel aan de slag en is het zaagstation ook weer snel opgeruimd. Het zaagstation is compact genoeg om met u mee te nemen, waardoor deze ook ideaal is als mobiel zaagstation voor snelle klussen.

Bekijk onderstaande video voor een instructie over het Kreg Crosscut Station zaagstation.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.