Hulpmiddelen voor machinaal zagen

Hulpmiddelen voor machinaal zagen
« Terug naar overzicht

Microjig GRR-Ripper 3D Pushblock

 • Artikelnummer: 13166
 • Prijs per stuk:
 • € 75,10 incl. BTW
  € 62,07 excl. BTW
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten
 • Per stuk

  € 75,10 incl. BTW
             € 62,07 excl. BTW
 • Per paar

  € 144,00 incl. BTW
             € 119,01 excl. BTW

Fabrikantnummer: GR-100

Materiaal: kunststof

De Microjig GRR-Ripper 3D is een ingenieus kunststof duwblok met anti-sliplaag aan de onderzijde. Dit Ripper duwblok maakt werken met bijvoorbeeld een tafelzaag of lintzaag aanzienlijk veiliger. Terugslag komt met de GRR-Ripper nauwelijks nog voor!

Het sterke kunststof van de GRR-Ripper biedt veel stabiliteit bij het begeleiden van een werkstuk langs de machine. De groene anti-slip onderzijde op de voeten van de Ripper zorgt voor grip op het werkstuk. Houd deze anti-sliplaag goed schoon om de maximale grip op uw werkstuk te behouden.

De GRR-Ripper bestaat uit een basisplaat met een handgreep erboven en drie voeten eronder: een 1/4" Leg (6,3 mm), een 1/2" Leg (12,7 mm) en een Center Leg. De Center leg (middelste voet) is verplaatsbaar om de juiste afstand tot het zaagblad te creëren. De minimale zaagbreedte is 1/4 inch (6,3 millimeter). Voor smallere projecten zoals inlegwerk is optioneel een 1/8 inch (3,2 millimeter) voet verkrijgbaar.

Aan de zijkant van de GRR-Ripper is een balansplaat toegevoegd, die helpt om altijd de juiste druk op het werkstuk te geven. De balansplaat duwt het werkstuk ook tegen de geleiderails, waardoor u altijd recht zaagt.

Voor extra veiligheid en controle is de GRR-Ripper uit te breiden met diverse accessoires.

Marc de Cler op 06-08-2020 uit Lochem

Bij binnenkomst blij verrast hoe stevig en massief het gebruikte materiaal is. Even zelf afmonteren en gebruiken maar. Het was even wennen, maar ik ben er erg blij mee. Zeker de moeite waard! En aangezien we toch iets moeten verzinnen om ons geld aan uit te geven hahaha. Dank voor de snelle service medewerkers van Baptist!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.