Baptist Gebouwbeslag

Gebouwbeslag

Wilt u uw huis in stijl renoveren of bent u juist op zoek naar de perfecte finishing touch voor uw nieuwbouwproject: bij Baptist Gebouwbeslag slaagt u altijd! In de collectie vindt u niet alleen Jugendstil deurkrukken maar heeft u ook de keuze uit bijvoorbeeld Bauhaus modellen. Daarnaast is er een groot assortiment eigentijdse deurklinken met een over het algemeen neutrale vormgeving die vele trends zal overleven.

Trendsetters kunnen hun hart ophalen aan onze designercollectie. Voor industriële vormgevers en architecten is een deurkruk nog steeds de ultieme uitdaging om een reeds eeuwen bestaand gebruiksvoorwerp nog verder te verfijnen. Bij Baptist Gebouwbeslag maakt u kennis met het werk van o.a. James Irvine, Alessandro Mendini, Joe Colombo, Piero Lissoni, Richard Sapper, Jasper Morrison, Arne Jacobsen, Jean Nouvel, Frank O' Gehry en natuurlijk de Bauhaus coryfeën Walter Gropius en Wilhelm Wagenfeld. Om maar eens een paar namen te noemen.

Uiteraard levert Baptist Gebouwbeslag bij de deurkrukken ook passend (veiligheids)beslag voor de buitendeuren en ramen. Wie écht wil weten wat Baptist Gebouwbeslag voor een huis kan betekenen, zou eens de tijd moeten nemen om op deze website het assortiment door te nemen! Een assortiment dat door de grote voorraad bijna altijd onmiddellijk leverbaar is. Sinds 1992!

Klik hier en bezoek de webwinkel van Baptist Gebouwbeslag

Klik hier voor contactinformatie en openingstijden

« Terug naar 'Onze winkel'