Profielcilinders en sleutels

In onze winkel in Arnhem en via de webwinkel bieden wij een ruime keuze in profielcilinders en de daarbijhorende sleutels. In de winkel hebben we ook een sleutelmachine. Met deze machine kunnen wij niet gecertificeerde sleutels voor u kopiëren. Denk daarbij aan sleutels met een karteling, zoals fietssleutels, Lips sleutels en kruissleutels. Kom langs in de winkel en wij maken een kopie terwijl u erbij staat.

Geceritifceerde sleutels
Sleutels met een certificaat kunnen én mogen wij niet bijmaken. Wij hebben met veel fabrikanten contact dus in combinatie met een sleutelcertificaat kunnen wij wel gecertificeerde sleutels en cilinders voor u bij de fabrikant bestellen en leveren. Bijvoorbeeld van Mauer, Lips, Evva, en DOM.

Kerntrekbeveiliging
Naast de sleutels en cilinders met en zonder certificaat kunt u kiezen voor een cilinder met of zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is één van de populairste inbraakmethoden, waarbij de kern uit het cilinder wordt getrokken. Met een cilinder of buitendeurbeslag met kerntrekbeveiliging voorkomt u dit.

Alles met één sleutel
Verder heeft u de mogelijkheid om een serie cilinders te bestellen met verschillende lengtes, die allemaal werken met dezelfde sleutel.

Sluitplan
Of u kunt kiezen voor een sluitplan, waarbij u alle cilinders kunt bedienen en de tuinman bijvoorbeeld alleen de schuurdeur!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan voor u klaar om dit samen met u uit te werken. U bent van harte welkom! 

 

 

 

Bekijk de verschillende series profielcilinders in de webwinkel.

Bekijk het buitendeurbeslag in de webwinkel.

Deze uitleg kunt u ook als video bekijken en luisteren: