Wie zijn wij?

 • Titus Baptist

  Titus Baptist

  (directie, webwinkel, marketing en inkoop)

  Titus, de zoon van Pierre en Hennie. Van jongs af aan ben ik werkzaam binnen Baptist. Sinds een aantal jaren ben ik eigenaar van Baptist Arnhem. Een groot deel van mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de inkoop en daarnaast besteed ik veel tijd aan de website en andere marketing activiteiten, zoals advertenties, demo dagen en beurzen.

  In 2008 heb ik mijn studie Bedrijfswetenschappen, met als specialisatie Marketing, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond.

  Bij Baptist bieden wij producten aan met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook blijven wij wereldwijd op zoek naar goede aanvullingen aan ons programma. Wij staan uiteraard achter de merken en producten die wij aanbieden. Ongeacht een garantietermijn vinden wij dat de producten goed moeten zijn. Ervaart u dat ook, vertel het door! Bent u niet tevreden, mail of bel mij!

 • Pierre Baptist

  Pierre Baptist

  (directie)

  Ik ben Pierre Baptist. In 1984 ben ik begonnen met Baptist aan de Beekstraat in Arnhem. Deze winkel is in 1992 uitgebreid met Baptist Gebouwbeslag en in 1995 met Baptist voor Houtbewerkers. De passie voor gereedschappen is ontstaan binnen de winkel van mijn vader die een gereedschappen- en ijzerwarenwinkel in Huissen had. Deze wordt overigens nog steeds door mijn broer en neef gerund.

  Pierre is op vrijdag niet meer aanwezig (soms nog wel) en ook steeds minder op woensdag. 

 • Hennie Baptist

  Hennie Baptist

  (financiële administratie)

  Ik ben Hennie, getrouwd met Pierre Baptist. Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen Baptist, met name met de financiële administratie voor Baptist. Regelmatig regel ik de personeelsuitjes, zodat het onderling contact met de medewerkers versterkt wordt en blijft!

  Hennie is aanwezig op dinsdag en donderdag. 

 • Niels Bedeaux

  Niels Bedeaux

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Niels Bedeaux. Werkzaam bij Baptist sinds 1990. Part time begonnen in het magazijn en daarna in de winkel mijn kennis verder ontwikkeld. Ik ben de trotse vader van een zoon en dochter. Ik heb veel liefhebberij in gereedschappen. Ook sta ik graag in de keuken. We hebben veel mensen, die al lang bij ons werken, dit zegt natuurlijk wel wat. Ik hoop u graag een keer te verwelkomen in onze speciaalzaak.

 • Maurice van den Brink

  Maurice van den Brink

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Maurice van den Brink. In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen en vanaf eind 2006 tot begin 2008 ben ik werkzaam geweest bij Baptist Gebouwbeslag. Naast mijn interesse in (woning)inrichting ben ik erg geïnteresseerd in gereedschap, met name doordat ik het onderhoud aan mijn motorfietsen zelf doe.

 • François Morien

  François Morien

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Baptist. Na 18 jaar in de bloemenbranche te hebben gewerkt, wilde ik graag iets anders doen. Ik klus veel in en om het huis en doe heel veel werkzaamheden zelf. Goed gereedschap is altijd heel belangrijk en dat haalde ik altijd al bij de Baptist. Naast het klussen vind ik ook een stukje ontspanning onder water, als duiker. Als je te water gaat is het altijd een verrassing wat je tegen komt onder water. Dat is in de winkel ook het geval, met welke vraag of wens u komt. Daarom nodig ik u uit om van onze diensten gebruik te maken. Graag tot ziens bij Baptist!

 • Timon van Leest

  Timon van Leest

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Timon, woon al mijn hele leven in Arnhem. Sinds ik een hamer kon tillen ben ik geïnteresseerd geweest in gereedschap. Daarom ben ik in mijn jongere jaren vele malen in de Baptist te vinden geweest. Twee jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in het maken van messen, dit is nu een activiteit die veel van mijn vrije tijd in neemt. Ik studeer momenteel werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Tevens sport ik erg graag, ik spendeer veel uren in mijn week aan zelfverdediging sport. Ik hoop u graag een keer op zaterdag in de winkel te zien!

 • Peter Suilen

  Peter Suilen

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Als Zuidlimburger in Nijmegen verzeild geraakt om vervolgens de kleine stap naar het Arnhemse te zetten. Van begin af aan (1984) bij Baptist betrokken, aanvankelijk in onze ijzerwaren- en gereedschappenzaak, daarna vanaf de start bij Baptist Gebouwbeslag. Overige aandachtsvelden binnen Baptist zijn de winkelautomatisering, adverteren en de website waar u zich nu bevindt.

  Historicus, liefhebber van industriële vormgeving, belangstelling voor het klassieke (maar nog steeds actuele) Deense en Amerikaanse meubilair uit de jaren 50, 60 en 70, voor het werk van hedendaagse ontwerpers en natuurlijk voor deurkrukken. Woont in een dertiger jaren huis waarvan de originele elementen, die nog ruimschoots aanwezig zijn, gekoesterd worden.

 • Alex Hemme

  Alex Hemme

  (verkoop Baptist Arnhem)

  In januari 2000 ben ik als klant Baptist binnengewandeld om de man van houtbewerkers te worden. Mijn grootste passie in het werk is de klant mogelijkheden aanbieden, gereedschappen en advies dus, om te doen met hout wat hij of zij graag zou willen doen. Ik zou graag, door middel van samenspel met klanten het ambacht hout in Nederland op een hoger plan willen brengen. Vreemd genoeg ben ik niet per definitie een hout-man, maar ik heb een passie voor mensen die met hun handen scheppen wat als idee in hun leeft. Ik vind mijn beweegredenen in de antroposofie en ik lees graag om mijn horizon te verbreden. Door met je handen te werken werk je daar ook aan!

  Alex werkt sinds januari 2017 niet meer op donderdag. 

 • Mascha van der Meer

  Mascha van der Meer

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Na mijn opleiding tot meubelmaker ben ik in oktober 2010 begonnen bij Baptist voor Houtbewerkers. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing vind ik het leukste aspect van mijn werk. Verder speur ik graag het internet af op zoek naar nieuwe gereedschappen, heeft u tips dan hoor ik het graag!

  Ik woon samen met mijn dochter in het Spijkerkwartier in Arnhem en in mijn spaarzame vrije tijd ben ik te vinden in de werkplaats. Het bezig zijn met hout en goed gereedschap maakt mij intens gelukkig.

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig op de Vlamoven, graag tot ziens.

 • Peter Schuil

  Peter Schuil

  (Webwinkel en verkoop Baptist Arnhem)

  In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen. De laatste jaren richt ik mij vooral op de webwinkel bestellingen en de logistiek daaromheen. 

 • Frank Bröcker

  Frank Bröcker

  (Webwinkel Baptist Arnhem)

  Sinds juni 2015, direct met de verhuizing naar de locatie op de Vlamoven, ben ik werkzaam bij Baptist. Ik werk vooral samen met Peter Schuil aan het verwerken van de bestellingen die binnen komen via deze website. Daarnaast komen er natuurlijk producten binnen die verwerkt dienen te worden in het magazijn en in de winkel.

 • Tanja Altena

  Tanja Altena

  (Webwinkel)

  Vanaf januari 2015 werk ik aan de content van de website van Baptist. Naast alle nieuwe producten online zetten zorg ik ook voor de maandelijkse nieuwsbrieven, alle flyers, persberichten en andere uitingen. Een leuke en veelzijdige baan!