Wie zijn wij?

 • Titus Baptist

  Titus Baptist

  (directeur, webwinkel, marketing en inkoop)

  Van jongs af aan ben ik werkzaam binnen Baptist. Sinds 2013 ben ik eigenaar van Baptist Arnhem. Een groot deel van mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de inkoop van ons uitgebreide assortiment en daarnaast besteed ik veel tijd aan de website en andere marketing activiteiten, zoals demo dagen en beurzen.

  In 2008 heb ik mijn studie Bedrijfswetenschappen, met als specialisatie Marketing, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Sinds 2009 ben ik fulltime aan het werk binnen ons bedrijf. 

  Bij Baptist bieden wij producten aan met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook blijven wij wereldwijd op zoek naar goede aanvullingen aan ons programma. Wij staan uiteraard achter de merken en producten die wij aanbieden. Ongeacht een garantietermijn vinden wij dat de producten goed moeten zijn. Ervaart u dat ook, vertel het door! Bent u niet tevreden, mail of bel mij!

 • Pierre Baptist

  Pierre Baptist

  ()

  Ik ben Pierre Baptist. In 1984 ben ik begonnen met Baptist aan de Beekstraat in Arnhem. Deze winkel is in 1992 uitgebreid met Baptist Gebouwbeslag en in 1995 met Baptist voor Houtbewerkers. De passie voor gereedschappen is ontstaan binnen de winkel van mijn vader die een gereedschappen- en ijzerwarenwinkel in Huissen had. Deze wordt overigens nog steeds door mijn broer en neef gerund.

  Pierre is aanwezig op dinsdag, donderdag en zaterdag. 

 • Hennie Baptist

  Hennie Baptist

  (financiële administratie)

  Ik ben Hennie, getrouwd met Pierre Baptist. Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen Baptist, met name met de financiële administratie voor Baptist. Regelmatig regel ik de personeelsuitjes, zodat het onderling contact met de medewerkers versterkt wordt en blijft!

  Hennie is aanwezig op donderdag. 

 • Niels Bedeaux

  Niels Bedeaux

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Niels Bedeaux. Werkzaam bij Baptist sinds 1990. Part time begonnen in het magazijn en daarna in de winkel mijn kennis verder ontwikkeld. Ik ben de trotse vader van een zoon en dochter. Ik heb veel liefhebberij in gereedschappen. Ook sta ik graag in de keuken. We hebben veel mensen, die al lang bij ons werken, dit zegt natuurlijk wel wat. Ik hoop u graag een keer te verwelkomen in onze speciaalzaak.

 • Maurice van den Brink

  Maurice van den Brink

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Maurice van den Brink. In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen en vanaf eind 2006 tot begin 2008 ben ik werkzaam geweest bij Baptist Gebouwbeslag. Naast mijn interesse in (woning)inrichting ben ik erg geïnteresseerd in gereedschap, met name doordat ik het onderhoud aan mijn motorfietsen zelf doe.

 • Mascha van der Meer

  Mascha van der Meer

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Na mijn opleiding tot meubelmaker ben ik in oktober 2010 begonnen bij Baptist voor Houtbewerkers. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing vind ik het leukste aspect van mijn werk. Verder speur ik graag het internet af op zoek naar nieuwe gereedschappen, heeft u tips dan hoor ik het graag!

  Ik woon samen met mijn dochter in het Spijkerkwartier in Arnhem en in mijn spaarzame vrije tijd ben ik te vinden in de werkplaats. Het bezig zijn met hout en goed gereedschap maakt mij intens gelukkig.

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig op de Vlamoven, graag tot ziens.

 • Maickel Kremer

  Maickel Kremer

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Baptist. Ik haal er voldoening uit als klanten naar de winkel komen met een probleem, en ik ze kan helpen om een oplossing te vinden. De klant tevreden de winkel uit laten gaan, daar word ik blij van.

  Naast mijn werkzaamheden bij Baptist geniet ik van mijn gezin, het voetbal volgen, hardlopen en fietsen.

 • Manuel Marengo

  Manuel Marengo

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Sinds maart 2019 maak ik deel uit van dit nu 35 jaar oude familiebedrijf. Naast mijn werk in de winkel ben ik in de leer bij atelier Gesina Liedmeier, hier maken wij historische strijkinstrumenten.

  Binnen het zeer hechte en ervaren team van Baptist gaat er geen dag voorbij zonder iets nieuws te leren. Ik vind het leuk om deze opgedane kennis te kunnen delen en u zo tot dienst te zijn.

 • Tim van 't Hoog

  Tim van 't Hoog

  (verkoop Baptist Arnhem)

  In het najaar van 2018 ben ik bij de Baptist begonnen om het team op de zaterdagen te komen versterken. Doordeweeks ben ik druk bezig met mijn studie Bouwkunde op de hogeschool Arnhem waar ik de specialisatie bouwtechniek heb gekozen. Tussen studie en bijbaan is misschien niet een directe link te leggen maar ik merk dat ik veel kennis van school kan gebruiken op werk en vice versa.

  Omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en graag meer wil leren op het gebied van klussen, en houtbewerking specifiek, is dit voor mij de ideale bijbaan.

 • Peter Schuil

  Peter Schuil

  (Webwinkel Baptist Arnhem)

  In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen. De laatste jaren richt ik mij vooral op de webwinkel bestellingen en de logistiek daaromheen. 

 • Frank Bröcker

  Frank Bröcker

  (Webwinkel Baptist Arnhem)

  Sinds juni 2015, direct met de verhuizing naar de locatie op de Vlamoven, ben ik werkzaam bij Baptist. Ik werk vooral samen met Peter Schuil aan het verwerken van de bestellingen die binnen komen via deze website. Daarnaast komen er natuurlijk producten binnen die verwerkt dienen te worden in het magazijn en in de winkel.

 • Marcel Mellema

  Marcel Mellema

  (Magazijnmedewerker Baptist Arnhem)

  Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Baptist, een uniek familiebedrijf. Als magazijnmedewerker zorg ik voor de verwerking van alle binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Ik werk samen met leuke collega’s, waarvan ik elke dag veel leer over het enorm brede assortiment.

  In mijn vrije tijd klus ik graag in en om ons huis uit 1915 en fotografie is mijn grote passie.

 • Ronald Roos

  Ronald Roos

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Sinds september 2019 ben ik werkzaam binnen het team van Baptist. Ik ben te vinden in het magazijn en in de winkel. Ik krijg er veel voldoening van om u vakkundig te helpen en oplossingen voor uw problemen te vinden.

  In mijn vrije tijd ben ik veel in en om het huis aan het werk. 
  Naast mijn werk speel ik ook graag een potje tennis, of ga met mijn gezin en onze hond op stap.

 • Tanja Britting

  Tanja Britting

  (Webwinkel, financiële administratie, directie assistent)

  Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij Baptist. Ik werk samen met Jocelyn aan de content van de website. Naast het online zetten van nieuwe producten zorg ik ook voor nieuwsbrieven, flyers, persberichten en andere uitingen. Tevens ondersteun ik Hennie bij de financiële administratie en Titus bij zijn werkzaamheden.

 • Jocelyn Stein

  Jocelyn Stein

  (Webwinkel)

  Sinds januari 2017 werk ik bij Baptist aan het onderhouden van de website. Ik heb als doel om heldere informatie te verschaffen over alle nieuwe én bestaande producten in de webwinkel. Om dit te kunnen doen, leer ik veel van mijn collega’s over de ca. 20.000 verschillende producten die wij in de winkel verkopen. Een enorme verrijking van mijn kennis over gereedschappen, houtbewerking en gebouwbeslag!

 • Nieuwe collega Content Creator webwinkel

  Nieuwe collega Content Creator webwinkel

  (Webwinkel)

  In het nieuwe jaar starten we met een nieuwe collega binnen ons webwinkelteam. We krijgen ondersteuning van dinsdag t/m vrijdag en zij gaat vooral samenwerken met Tanja en Jocelyn. Succes!