Wie zijn wij?

 • Titus Baptist

  Titus Baptist

  (directeur, webwinkel, marketing en inkoop)

  Titus, de zoon van Pierre en Hennie. Van jongs af aan ben ik werkzaam binnen Baptist. Sinds een aantal jaren ben ik eigenaar van Baptist Arnhem. Een groot deel van mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de inkoop en daarnaast besteed ik veel tijd aan de website en andere marketing activiteiten, zoals advertenties, demo dagen en beurzen.

  In 2008 heb ik mijn studie Bedrijfswetenschappen, met als specialisatie Marketing, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond.

  Bij Baptist bieden wij producten aan met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook blijven wij wereldwijd op zoek naar goede aanvullingen aan ons programma. Wij staan uiteraard achter de merken en producten die wij aanbieden. Ongeacht een garantietermijn vinden wij dat de producten goed moeten zijn. Ervaart u dat ook, vertel het door! Bent u niet tevreden, mail of bel mij!

 • Pierre Baptist

  Pierre Baptist

  ()

  Ik ben Pierre Baptist. In 1984 ben ik begonnen met Baptist aan de Beekstraat in Arnhem. Deze winkel is in 1992 uitgebreid met Baptist Gebouwbeslag en in 1995 met Baptist voor Houtbewerkers. De passie voor gereedschappen is ontstaan binnen de winkel van mijn vader die een gereedschappen- en ijzerwarenwinkel in Huissen had. Deze wordt overigens nog steeds door mijn broer en neef gerund.

  Pierre is op vrijdag niet meer aanwezig (soms nog wel) en ook steeds minder op woensdag. 

 • Hennie Baptist

  Hennie Baptist

  (financiële administratie)

  Ik ben Hennie, getrouwd met Pierre Baptist. Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen Baptist, met name met de financiële administratie voor Baptist. Regelmatig regel ik de personeelsuitjes, zodat het onderling contact met de medewerkers versterkt wordt en blijft!

  Hennie is aanwezig op dinsdag en donderdag. 

 • Niels Bedeaux

  Niels Bedeaux

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Niels Bedeaux. Werkzaam bij Baptist sinds 1990. Part time begonnen in het magazijn en daarna in de winkel mijn kennis verder ontwikkeld. Ik ben de trotse vader van een zoon en dochter. Ik heb veel liefhebberij in gereedschappen. Ook sta ik graag in de keuken. We hebben veel mensen, die al lang bij ons werken, dit zegt natuurlijk wel wat. Ik hoop u graag een keer te verwelkomen in onze speciaalzaak.

 • Maurice van den Brink

  Maurice van den Brink

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Ik ben Maurice van den Brink. In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen en vanaf eind 2006 tot begin 2008 ben ik werkzaam geweest bij Baptist Gebouwbeslag. Naast mijn interesse in (woning)inrichting ben ik erg geïnteresseerd in gereedschap, met name doordat ik het onderhoud aan mijn motorfietsen zelf doe.

 • François Morien

  François Morien

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Baptist. Na 18 jaar in de bloemenbranche te hebben gewerkt, wilde ik graag iets anders doen. Ik klus veel in en om het huis en doe heel veel werkzaamheden zelf. Goed gereedschap is altijd heel belangrijk en dat haalde ik altijd al bij de Baptist. Naast het klussen vind ik ook een stukje ontspanning onder water, als duiker. Als je te water gaat is het altijd een verrassing wat je tegen komt onder water. Dat is in de winkel ook het geval, met welke vraag of wens u komt. Daarom nodig ik u uit om van onze diensten gebruik te maken. Graag tot ziens bij Baptist!

  Ik ben t/m zaterdag 28 april werkzaam bij Baptist. Daarna ga ik als ‘klussenier’ verder.

 • Chiel Steenman

  Chiel Steenman

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Als echte Noord-Hollander ben ik door de liefde in de regio Arnhem terechtgekomen, en zo ook bij Baptist, waar ik in oktober 2017 ben begonnen. Ik heb aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Amsterdam gestudeerd voor meubelmaker. Daarna heb ik in enkele facilitaire functies gewerkt. Ik zie mijn toekomst bij Baptist als een mogelijkheid om mijn kennis te delen en te vergroten, en de klant daarmee tot in de puntjes te kunnen helpen.

  Naast het werk bij Baptist, ligt mijn interesse ook bij voetbal. Ik trap graag een balletje en volg het spelletje op de voet.

 • Peter Suilen

  Peter Suilen

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Als Zuidlimburger in Nijmegen verzeild geraakt om vervolgens de kleine stap naar het Arnhemse te zetten. Van begin af aan (1984) bij Baptist betrokken, aanvankelijk in onze ijzerwaren- en gereedschappenzaak, daarna vanaf de start bij Baptist Gebouwbeslag. Overige aandachtsvelden binnen Baptist zijn de winkelautomatisering, adverteren en de website waar u zich nu bevindt.

  Historicus, liefhebber van industriële vormgeving, belangstelling voor het klassieke (maar nog steeds actuele) Deense en Amerikaanse meubilair uit de jaren 50, 60 en 70, voor het werk van hedendaagse ontwerpers en natuurlijk voor deurkrukken. Woont in een dertiger jaren huis waarvan de originele elementen, die nog ruimschoots aanwezig zijn, gekoesterd worden.

 • Mascha van der Meer

  Mascha van der Meer

  (verkoop Baptist Arnhem)

  Na mijn opleiding tot meubelmaker ben ik in oktober 2010 begonnen bij Baptist voor Houtbewerkers. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing vind ik het leukste aspect van mijn werk. Verder speur ik graag het internet af op zoek naar nieuwe gereedschappen, heeft u tips dan hoor ik het graag!

  Ik woon samen met mijn dochter in het Spijkerkwartier in Arnhem en in mijn spaarzame vrije tijd ben ik te vinden in de werkplaats. Het bezig zijn met hout en goed gereedschap maakt mij intens gelukkig.

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig op de Vlamoven, graag tot ziens.

 • Wytze 't Hart

  Wytze 't Hart

  (verkoop Baptist Arnhem)

  In juli 2017 ben ik begonnen met werken bij Baptist. Ik volg de opleiding tot natuurbeheerder en ben getriggerd door het werken met hout, nadat ik met klasgenoten een week in Zweden heb gebushcraft. Houtbewerking en gereedschappen interesseren mij enorm. Ik kijk er naar uit om mijn kennis de komende jaren te vergroten en te delen. Op zaterdagen en in schoolvakanties hoop ik u te mogen verwelkomen in de winkel!

 • Peter Schuil

  Peter Schuil

  (Webwinkel en verkoop Baptist Arnhem)

  In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen. De laatste jaren richt ik mij vooral op de webwinkel bestellingen en de logistiek daaromheen. 

 • Frank Bröcker

  Frank Bröcker

  (Webwinkel Baptist Arnhem)

  Sinds juni 2015, direct met de verhuizing naar de locatie op de Vlamoven, ben ik werkzaam bij Baptist. Ik werk vooral samen met Peter Schuil aan het verwerken van de bestellingen die binnen komen via deze website. Daarnaast komen er natuurlijk producten binnen die verwerkt dienen te worden in het magazijn en in de winkel.

 • Marcel Mellema

  Marcel Mellema

  (Magazijnmedewerker Baptist Arnhem)

  Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Baptist, een uniek familiebedrijf. Als magazijnmedewerker zorg ik voor de verwerking van alle binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Ik werk samen met leuke collega’s, waarvan ik elke dag veel leer over het enorm brede assortiment.

  In mijn vrije tijd klus ik graag in en om ons huis uit 1915 en fotografie is mijn grote passie.

 • Tanja Britting

  Tanja Britting

  (Webwinkel)

  Sinds 2015 hoor ik ook bij het Baptist team. Ik werk voornamelijk aan de content van de website. Naast alle nieuwe producten online zetten zorg ik ook voor de maandelijkse nieuwsbrieven, alle flyers, persberichten en andere uitingen. Een leuke en veelzijdige baan!

 • Jocelyn Stein

  Jocelyn Stein

  (Webwinkel)

  Sinds januari 2017 werk ik samen met Tanja aan het onderhouden van de website van Baptist. Ik heb als doel om heldere informatie te verschaffen over alle nieuwe én bestaande producten in de webwinkel. Om dit te kunnen doen, leer ik veel van mijn collega’s over de ca. 20.000 verschillende producten die wij in de winkel verkopen. Een enorme verrijking van mijn kennis over gereedschappen, houtbewerking en gebouwbeslag!