Webwinkel Gebouwbeslag

ONE by Piet Boon sleutelgatrozet Ø50 x 5 mm wit

Art.nr.: 4279821
Prijs per stuk
€ 15,10 incl. BTW
€ 12,48 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 2701N001BMXX0 - PBN50

Basismateriaal: massief rvs
Afwerking: poedercoating wit
Onderhoud: reinigen met sop en zachte zeep

Afmeting rozet: Ø50 mm x 5 mm dik
Afmeting sleutelgat: 24 x 8,5 mm
Hart-op-hart schroefgaten: 38 mm 

Omschrijving

Een luxe tijdloos sleutelgatrozet van het kwalitatieve merk Formani. Het rozet heeft een diameter van 50 mm en is 5 mm dik. Formani producten wit en zwart uit de collectie ONE by PIET BOON zijn voorzien van een A-kwaliteit poedercoating en hebben een massieve rvs ondergrond. De hart-op-hartmaat (afstand bevestigingsgaten) van dit sleutelgatrozet is 38 mm.

Extra informatie

Over de ontwerper:

Piet Boon® is in 1983 opgericht door de internationaal gerenommeerde Nederlandse ontwerper en ambachtsman met dezelfde naam. De internationale designstudio heeft zich ontwikkeld tot een internationaal luxury lifestyle merk met private, corporate en commerciële klanten in 46 landen over de hele wereld.

Piet Boon (1958) begon zijn carrière als aannemer en als ambachtelijk vakman met een voorliefde voor natuurlijke materialen en bijzondere details. Hij ontdekte dat hij zijn visie pas ten volle kon realiseren als hij zich met het totaalconcept kon bezighouden. Al vrij snel verlegde hij bij zijn ontwerpen de focus naar functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid. Dit heeft geresulteerd in een internationaal portfolio van klanten en projecten. In 1986 werd zijn vrouw Karin Meyn (1961) zakenpartner en creatief directeur. Samen geven Piet Boon en Karin Meyn leiding aan een dynamisch en internationaal team van architecten, ontwerpers, stylisten en ambachtelijke vaklieden. Tegenwoordig is Piet Boon® één van de meest spraakmakende Nederlandse designstudio’s ter wereld die zich internationaal onderscheidt in ontwerpen voor exterieur en interieur, productdesign voor privéhuizen en corporate en commerciële klanten wereldwijd.

Het werk van Piet Boon wordt al vanaf de oprichting van zijn bedrijf gekenmerkt door een groot technisch inzicht, een scherp oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Hoewel het werkterrein van Piet Boon® steeds breder wordt, blijft de focus liggen op de kenmerkende basisprincipes: een combinatie van functioneel, tijdloos design en natuurlijke materialen met bijzondere, onderscheidende details. Formani is exclusief wereldwijd partner van Piet Boon® op het gebied van hardware en bathware. Voor Formani ontwierp Piet Boon Studio de lijnen ‘ONE’ en ‘TWO’.


Onderhoudsadvies:

FORMANI® producten wit en zwart uit de collectie ‘ONE by Piet Boon’ kunnen worden schoongemaakt met behulp van een sopje met zachte zeep. Er mogen geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden!

Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38