Webwinkel Gebouwbeslag

Ton raamuitzetter messing gelakt ebbenhout

Art.nr.: 4736045
Prijs per stuk
€ 89,15 incl. BTW
€ 73,68 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
Eigenschappen

Lengte: 315 mm, 4 gaten
Materiaal: messing, gelakt met ebbenhouten huls

Inclusief: 1x stelpen en 4x houtschroef

Omschrijving

Ton raamuitzetter voor het op een kier zetten van een draairaam. De uitzetter is geschikt voor zowel naar links- als naar rechts buitendraaiende ramen.

De raamuitzetter is vervaardigd van messing (dus roest niet) en gelakt, waardoor de glans lang behouden wordt. Het uiteinde van de raamuitzetter is voorzien van een ebbenhouten huls.

Extra informatie

Hoge kwaliteit door gebruik van ‘hot stamped’ methode
Kenners weten dat GBT Bonomi een fabrikant is die samen met Olivari, Fusital en VCR tot de Italiaanse top behoort. Dit betekent o.a. dat bij de productie gebruik gemaakt wordt van de ‘hot stamped’ methode: messing stafmateriaal wordt verhit en met behulp van een boven- en ondermal in de gewenste vorm geperst. Dit gaat met grote krachten gepaard en vereist daarom kostbare mallen van zeer hoge kwaliteit. Het grote voordeel van deze methode t.o.v. gieten is dat het eindproduct vrij van gietgallen (holle ruimtes in het product, ontstaan door luchtbelletjes in het vloeibare messing)is.

Bovendien is het eindproduct veel steviger (want taaier) dan bij gietwerk het geval zou zijn. Door de afwezigheid van gietgallen onstaat na het polijsten een spiegelglad oppervlak dat vrij is van putjes. Dit is vooral van belang als het product vernikkeld of verchroomd wordt: iedere onvolkomenheid in het oppervlak van het messing basismateriaal wordt door deze bewerkingen vele malen uitvergroot!

Uitstekende bevestiging
Niet alleen aan het uiterlijk wordt door GBT Bonomi veel zorg besteed, maar ook aan de techniek. Door het gebruik van precisiegereedschappen is GBT Bonomi in staat om met zeer kleine toleranties te werken waardoor een uitstekende passing gewaarborgd is. Met als resultaat dat de deur (en dus uw huis!) stevig en solide aanvoelt in plaats van een voortdurende bron van irritatie te zijn. En daar was het toch ook om begonnen?

Complete serie
Het Ton-model van GBT Bonomi is een serie waarmee u uw huis geheel in dezelfde stijl kunt afwerken. Deze serie bestaat o.a. uit deurkrukken, raambomen en SKG raambomen, raamuitzetters, raamlichters voor verticaal schuivende ramen, grepen voor schuifdeuren en dubbele deuren, kruk-, T-kruk- en pompespagnoletten voor ramen en dubbele deuren, ’n meubelgreep en SKG veiligheidsbeslag voor voor- en achterdeuren (in het laatste geval aan de buitenzijde een Ton deurkruk toepassen die geheel van messing is, al dan niet verchroomd of pvd matvernikkeld).

Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38