Webwinkel Gebouwbeslag

Zeepbolhouder klassiek wandmontage incl. zeepbol

Aanbieding

Meer afbeeldingen

Art.nr.: 13315
Van € 34,30 en nu voor:
Prijs per stuk
€ 24,95 incl. BTW
€ 20,62 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Voorsprong: 160 mm

Materiaal: stang massief messing gesoldeerd aan messing diepgetrokken rozet, hoogglans verchroomd

Inclusief: zeepbol 310 gram, plantaardige citroenzeep

Omschrijving

Deze authentieke zeepbolhouder roept bij velen nostalgische gevoelens op. In de jaren vijftig zag men deze wereldberoemde roterende zeepbol op stang veel in sanitaire ruimtes van openbare gebouwen, zoals scholen en treinen.

Deze handige zeepbol is de laatste jaren weer in populariteit aan het toenemen om diverse redenen. Zo gaat een vaste zeepblok langer mee dan vloeibare zeep, dus minder verspilling! Ook is het gebruiksgemak van de zeepbol groot wanneer u beide handen moet wassen. Maar de zeepbol is natuurlijk vooral zo populair, omdat het een mooie designklassieker is.

De zeepbollen zijn gemaakt van pure savon de Marseille met 70% olijfolie. Ze zijn huidvriendelijk en drogen na gebruik snel op.

Sinds 1950 wordt deze originele zeepbolhouder geproduceerd door Le savon Provendi in Frankrijk.

Extra informatie

Tegenwoordig wordt deze zeepbolhouder nauwelijks meer in openbare gebouwen aangetroffen. Maar des te meer thuis, hetzij in de keuken of de toilet, waar de houder ook een decoratieve functie vervult, hetzij in de garage of tuin waar de robuuste en roestvrije constructie van deze zeepbolhouder gewaardeerd wordt.

Door de wandmontage nooit een sta-in-weg en steeds 'bedrijfsklaar'! De zeepbol is na circa 1000 handwassingen eenvoudig te wisselen. Het beste zou u meteen een losse zeepbol met de houder meebestellen. Want dat maakt voor de vrachtkosten niets uit!

U kunt de zeepbol eenvoudig vervangen door de bout van de zeepstang los te draaien en de zeepbol dan over de zeepbolhouder heen te schuiven. Bout weer vastdraaien en handen wassen.

Combinaties
+

Zeepbolhouder met extra bol zeep

De zeepbolhouder wordt incl. zeepbol geleverd. Bestel gelijk een tweede zeepbol mee!

€ 31,90 incl. BTW
€ 26,36 excl. BTW

Voeg toe aan winkelwagen
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38