Webwinkel Gebouwbeslag

SKG cilinderrozet Ø55mm buitenzijde matchroom

Art.nr.: 29113
Prijs per stuk
€ 37,40 incl. BTW
€ 30,91 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Voldoet aan de SKG*** norm  (ook indien het rozet een SKG** merkteken draagt) mits het gecombineerd wordt met een SKG cilinderrozet voor de binnenzijde van de deur

Basismateriaal: messing
Afwerking: matchroom
Buitendiameter: Ø 55 mm
Bevestigingsnokken: +-+ 38 mm
Dikte: 12 mm

Onderhoud:
regelmatig reinigen met mild schoonmaakmiddel

Let op! Dit SKG buitenrozet dient paarsgewijs bevestigd te worden met toepassing van een SKG-binnenrozet!

Omschrijving

Matchromen cilinderrozet voor aan de buitenzijde van een buitendeur. Dit veiligheidsrozet is een 12mm rozet met bussen aan de achterzijde voor het monteren vanuit de binnenkant. Hiervoor heeft u altijd een binnen- en buitenrozet nodig.

Dit rozet voor de buitenzijde van de deur wordt paarsgewijs gemonteerd met behulp van een rozet voor de binnenzijde van de deur. Om aan de SKG-normen te voldoen moet bij de cilinderrozetten van de SKG serie het binnenrozet ook een SKG-binnenrozet zijn.

Onafhankelijk van welke kleur u voor het buitenrozet heeft gekozen, kunt u uit tal van kleuren voor het binnenrozet kiezen. Het matchroom voor buiten is te combineren met messing gelakt of ongelakt, chroom, nikkel, titaan, etc. voor binnen. En natuurlijk ook matchroom. Of met een vierkant rozet in een al dan niet afwijkende kleur. Daardoor krijgt  het beveiligen naast het puur technische inbraakwerende aspect ook een verfraaiende functie!

Met deze serie bent u niet meer gebonden aan één afwerking voor zowel buiten- als binnenzijde van een voor- of achterdeur, maar kiest u apart van elkaar de afwerking voor de buitenzijde en die voor de binnenzijde van de deur!

Combinaties
+

SKG** profielcilinderrozetten Ø55mm matchroom


€ 62,00 incl. BTW
€ 51,24 excl. BTW

Voeg toe aan winkelwagen
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38