Webwinkel Gebouwbeslag

SKG cilinderrozet Ø55mm buitenzijde messing ongelakt

Art.nr.: 29103
Prijs per stuk
€ 31,30 incl. BTW
€ 25,87 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Voldoet aan de SKG*** norm  (ook indien het rozet een SKG** merkteken draagt) mits het gecombineerd wordt met een SKG cilinderrozet voor de binnenzijde van de deur

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst
Buitendiameter:
 Ø 55 mm
Bevestigingsnokken: +-+ 38 mm
Dikte: 12 mm

Onderhoud: 
indien u de hoogglans wilt behouden regelmatig poetsen met polijstpasta, indien u het messing wilt laten verouderen, hoeft het niet onderhouden te worden

Let op! Dit SKG buitenrozet dient paarsgewijs bevestigd te worden met toepassing van een SKG-binnenrozet!

Omschrijving

Het rozet is vervaardigd uit messing dat na het hoogglans polijsten geen verdere behandeling heeft ondergaan. Wilt u de hoogglans behouden, dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk. Laat u het messing liever verouderen, dan hoeft u na montage geen verdere aktie meer te ondernemen!

Dit rozet voor de buitenzijde van de deur wordt paarsgewijs gemonteerd met behulp van een rozet voor de binnenzijde van de deur. Om aan de SKG-normen te voldoen moet bij de cilinderrozetten van de SKG serie het binnenrozet ook een SKG-binnenrozet zijn.

Onafhankelijk van welke kleur u voor het buitenrozet heeft gekozen, kunt u uit tal van kleuren voor het binnenrozet kiezen. Het ongelakte messing voor buiten is te combineren met messing gelakt of titaan, chroom, nikkel, matchroom, etc. voor binnen. En natuurlijk ook ongelakt messing. Of met een vierkant rozet in een al dan niet afwijkende kleur. Daardoor krijgt  het beveiligen naast het puur technische inbraakwerende aspect ook een verfraaiende functie!

Met deze serie bent u niet meer gebonden aan één afwerking voor zowel buiten- als binnenzijde van een voor- of achterdeur, maar kiest u apart van elkaar de afwerking voor de buitenzijde en die voor de binnenzijde van de deur!

Combinaties
+

SKG** profielcilinderrozetten Ø55mm messing ongelakt


€ 52,75 incl. BTW
€ 43,60 excl. BTW

Voeg toe aan winkelwagen
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38