Webwinkel Gebouwbeslag

SKG schild Bauhaus buitenzijde met kerntrekbeveiliging PC55 messing ongelakt

Art.nr.: 35001
Prijs per stuk
€ 132,00 incl. BTW
€ 109,09 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
Eigenschappen

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst, ongelakt
Afmeting: l x b x d = 248 x 54 x 12 mm
Asgat krukgat: Ø 18 mm
Hart krukgat-hart cilindergat: 55 mm

 

Certificatie: SKG***

 

Onderhoud: het ongelakte messing zal zonder onderhoud donker verkleuren; wilt u de hoogglans behouden dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk

 

Let op! Dit SKG buitenschild dient paarsgewijs bevestigd te worden met toepassing van een SKG-binnenschild!

Let op! Door de kerntrekbeveiliging zit er een limiet aan het uisteken van het cilinder, deze mag 8 t/m 13 mm uitsteken vanaf de deur.

 

Omschrijving

Het rechthoekige Bauhaus veiligheidsschild is vervaardigd van massief messing dat na het hoogglans polijsten geen verdere bewerkingen ondergaan heeft. Na montage zal het messing op den duur donker verkleuren. Wilt u de hoogglans behouden, dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk. Ongelakt messing heeft vaak de voorkeur in situaties waar een levendig patiné gewenst is, zoals bij oudere huizen!

Dit veiligheidsschild heeft een hart-op-hart afstand van 55 mm en is daardoor geschikt voor de 'kleinere' veiligheidssloten van Nemef en Lips. Indien u dit schild wilt combineren met een voordeurknop, kies dan voor een verkropte knop om beklemming van de vingers tussen knop en kozijn te voorkomen!

Het extra dikke buitenschild beschermt de cilinder over de gehele lengte. Daardoor is het onmogelijk om de cilinder af te breken. De kerntrekbeveiliging biedt weerstand tegen de zogenaamde 'Bulgaarse methode' waarbij met gebruik van speciaal gereedschap de cilinderkern snel uit de cilinder getrokken kan worden.

Let op! De kap die zorgt voor de uittrekbeveiliging is instelbaar op het cilinder. De lengte van het cilinder heeft hierdoor wel een vereiste; deze mag tussen 8 en 13 mm uitsteken vanaf de deur (het rozet is dus 5 mm verstelbaar). 

Dit schild voor de buitenzijde van de deur wordt paarsgewijs gemonteerd met behulp van een schild voor de binnenzijde van de deur. Om aan de SKG-normen te voldoen moet bij het buitenschild van de SKG serie het binnenschild ook een SKG-schild zijn.

Extra informatie

Combinaties
+

SKG schilden PC55 Bauhaus messing ongelakt met kerntrekbeveiliging


€ 190,20 incl. BTW
€ 157,19 excl. BTW

Voeg toe aan winkelwagen
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38