Webwinkel Gebouwbeslag

SKG schild Bauhaus buitenzijde PC72 messing ongelakt

Art.nr.: 27470
Prijs per stuk
€ 83,15 incl. BTW
€ 68,72 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
Eigenschappen

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst ongelakt
Afmeting: l x b x d = 250 x 54 x 12 mm
Asgat krukgat: Ø 18 mm
Hart krukgat-hart cilindergat: 72 mm

Certificatie: SKG***

 

NB: Alle veiligheidsbeslag met keurmerk SKG**, is opgewaardeerd naar SKG***. Dit geldt zowel voor reeds in gebruik zijnde beslag als voor aanwezige handelsvoorraden die nog van het SKG** keurmerk voorzien zijn!

 

Onderhoud: het ongelakte messing zal zonder onderhoud donker verkleuren; wilt u de hoogglans behouden dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk

Omschrijving

Het rechthoekige Bauhaus veiligheidsschild is vervaardigd van massief messing dat na het hoogglans polijsten geen verdere bewerkingen ondergaan heeft. Na montage zal het messing op den duur donker verkleuren. Wilt u de hoogglans behouden, dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk. Ongelakt messing heeft vaak de voorkeur in situaties waar een levendig patin gewenst is, zoals bij oudere huizen!

Dit veiligheidsschild heeft een hart-op-hart afstand van 72 mm en is daardoor geschikt voor de meeste veiligheidssloten en meerpuntssluitingen van Nederlandse en Duitse fabrikanten.

Het schild is voorzien van drie bevestigingspunten aan de achterzijde en wordt vanaf de binnenkant van de deur bevestigd met behulp van het apart te bestellen binnenschild.

Combinaties
+

SKG schilden PC72 Bauhaus messing ongelakt


€ 143,60 incl. BTW
€ 118,68 excl. BTW

Voeg toe aan winkelwagen
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
NL-6826 TN Arnhem
gebouwbeslag@baptist.nl
Tel. 026 - 445 90 38