Webwinkel Houtbewerkers

Sola elektronische waterpas Go! Smart

Art.nr.: 9334958
Prijs per stuk
€ 93,15 incl. BTW
€ 76,98 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 01483001

Afmetingen: 80 x 55 x 27 mm
Meettolerantie bij 0° en 90°: 0,05°
Meettolerantie tussen 1° en 89°: 0,2°

Materiaal: polyamide, glasvezel versterkt met V-groef
Magneet: neodymium

Inclusief: riemtasje

Omschrijving

De Sola elektronische waterpas is een digitaal multitalent. Het is niet alleen een waterpas in handig zakformaat. Het is ook nog een hellingmeter én hoekmeter.

De Go! Smart heeft een aantal unieke punten:

Display
Het eerste prettige punt aan de Go! Smart is de digitale display. Deze is verlicht én gemakkelijk af te lezen, omdat de uitlezing meedraait bij omslagmeting.  Hierdoor heeft u optimale leesbaarheid vanuit iedere hoek!

Magnetisch meetvlak met V-groef
De elektronische Go! Smart heeft sterke magneten én een geïntegreerde V-groef in de voet. Hierdoor blijft de waterpas zelfs op leidingen en metalen oppervlakken stevig zitten, zonder te verschuiven. Dit maakt de Go! Smart zo veelzijdig inzetbaar. U kunt horizontaal en verticaal meten, maar ook hoeken en hellingen! En dat alles, met de hoogste precisie.

Nauwkeurigheid en weergave
De nauwkeurigheid van de weergave van deze elektronische zakwaterpas is instelbaar in één of twee cijfers achter de komma.

De meettolerantie bij 0° en 90° is 0,05° en 0,2° tussen 1° en 89°.

De weergave van de meetwaarden kunt u instellen op °, %, mm/m of in/ft. Met de ‘hold’-functie kunnen de huidige meetwaarden worden vastgezet. Met de ‘inc’-functie kunt u hoeken eenvoudig overdragen.

Bluetooth
De Go! Smart beschikt over een bluetooth interface. Hierdoor kan de waterpas gebruikt worden met de gratis SOLA Measures app. Hierdoor wordt efficiënt werken en tijd besparen een gewoonte! Met deze app kunt u de Go! Smart van een afstand bedienen, waardoor u ook metingen kunt doen terwijl u het display niet goed kunt zien. U ziet de metingen live op uw telefoon. Ook kunt u meetresultaten direct opslaan met de daarbij behorende omgevingsomstandigheden. Of wat dacht u van het delen van uw meetresultaten met anderen? Het kan allemaal! De app is gebruiksvriendelijk en geschikt voor iOS en Android.

Compact formaat
De Sola Go! Smart is slechts acht centimeter lang. Hierdoor kan de waterpas moeiteloos in elke gereedschapskist worden opgeborgen. Daarnaast wordt hij geleverd inclusief riemtasje, hierdoor kunt u de zakwaterpas veilig aan uw riem bewaren. Op deze manier heeft u de Go! Smart altijd bij de hand. Handig!

Toepassing
Dankzij het compacte formaat en de geïntegreerde magneten van de Go! Smart is deze waterpas onder andere uitermate geschikt voor de hoekinstelling van zaagbladen.

De Go! Smart is uiterst nauwkeurig en zorgt hierdoor voor exact gemeten snijhoeken bij het zagen van verstekken.  

Tip! (Digitale) meetgereedschappen zijn gevoelige apparaten. Wij raden u aan om deze dan ook zorgvuldig op te bergen.

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
verkoop@baptist.nl
Tel. 026 - 351 28 56

Onze winkel is gesloten t/m 9 februari 2021 i.v.m. COVID19. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar. En u kunt uiteraard online bestellen en afhalen in de winkel!

Op dit moment hebben veel van onze leveranciers een lagere bezetting en productie. 
Hierdoor lopen de levertijden van veel producten op. Houd de website in de gaten voor de beschikbaarheid.