Webwinkel Houtbewerkers

Max Bainbridge, Handboek Houtsnijden

Art.nr.: 31541
Prijs per stuk
€ 21,50 incl. BTW
€ 19,72 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Auteur: Max Bainbridge

Taal: Nederlands

Afmetingen: Gebonden, 195x240mm
Pagina's:
144

Omschrijving

"Houtsnijden biedt niet alleen het genoegen in contact te zijn met de natuur, maar leert je ook hoe je onze natuurlijke hulpbronnen kunt gebruiken."

Iedereen kan houtbewerken. Je hebt alleen een technische basis nodig en de wil om het te leren. Met een paar eenvoudige stukken gereedschap laat Max Bainbridge zien hoe je lepels, spatels, botermessen, snijplanken en kommen kunt maken. Al die objecten zijn zowel mooi om te zien als praktisch in gebruik.

Bij elk project staan stap-voor-stapfoto’s, en verder vind je in het boek informatie over het verzamelen van hout, hoe je het gereedschap moet vasthouden en gebruiken, en diverse technieken om de voorwerpen perfect af te werken. Je leert hoe je hout het best kunt schuren, het zwart kunt kleuren, kunt branden en textuur kunt geven, maar ook hoe je het in de was moet zetten. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, dit boek zal je inspireren iets te maken waarop je echt trots zult zijn!

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

Baptist en PostNL doen hun best om uw bestelling zo snel als mogelijk te bezorgen. Door de drukte momenteel is het mogelijk dat uw pakket er iets langer over doet dan normaal.