Webwinkel Houtbewerkers

Sjors van der Meer en Job Suijker, Vers Hout

Art.nr.: 32044
Prijs per stuk
€ 24,95 incl. BTW
€ 22,89 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Auteur: Sjors van der Meer en Job Suijker
Taal: Nederlands
Afmetingen: hardcover, 20x257x195 mm
Pagina's:
 177

Omschrijving

Hoe werkt u veilig met een bijl? Hoe snijdt u een lepel? En hoe maakt u een schaafbok of een stoel? Dit en nog heel veel meer; het staat allemaal in Vers Hout. Een prachtig boek vol technieken en achtergronden over bomen, ambacht en hout.

"Sjors van der Meer & Job Suijker nemen je mee in de rijke en magische wereld van bomen, hout en ambacht. Ze laten zien hoe je met eenvoudige gereedschappen en eeuwenoude technieken unieke werkstukken kunt maken van vers geoogst rondhout. Je werkplaats is de tuin, de huiskamer of, het mooiste, het bos.

De boomstammen of takken die je voor het vershoutambacht nodig hebt zijn overal te verkrijgen. Niet alleen in bosrijk gebied, maar ook in de stad kun je kap- en snoeihout vinden. De auteurs beschrijven de technieken om vers hout te bewerken en gebruiken daarbij handgereedschappen als de bijl, het splijtijzer, het haalmes en de avegaar. Stap voor stap laten ze zien hoe je hiermee gebruiksvoorwerpen als een lepel, een krukje, stoel, een houten hamer of een schaafbok maakt.

Sjors van der Meer en Job Suijker geven met hun bedrijf VersHout workshops houtbewerking midden in het bos. De cursisten bewerken er vers hout met en in de natuur. En zo ervaren ze hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met je eigen handen te maken.

Werken met je handen maakt je slimmer!"

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

Baptist en PostNL doen hun best om uw bestelling zo snel als mogelijk te bezorgen. Door de drukte momenteel is het mogelijk dat uw pakket er iets langer over doet dan normaal.