Webwinkel Houtbewerkers

Sorby gereedschapsteun tbv Spiraling systeem of Texturing Tool

Art.nr.: 12101
Prijs per stuk
€ 35,65 incl. BTW
€ 29,46 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 360

Omschrijving

De gereedschapsteun, die geleverd wordt op het Sorby Spiralingsysteem, kunt u ook plaatsen op de Sorby Texturing houtdraaibeitel. Met de steun stelt u de hoek in voor de snijplaat. Elke hoek geeft namelijk een andere textuur op het hout. Heeft u de juiste hoek ingesteld dat dient de steun als geleiding op de leunspaan, zodat de textuur goed overgenomen wordt. Probeer het zelf en zie de vele mogelijkheden!

Extra informatie

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

 

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten i.v.m. het Coronavirus.
» Lees hier meer
Door de enorme drukte in de verwerking van pakketten bij ons en PostNL is de levering vertraagd. Houdt de PostNL app in de gaten over de bezorging. 

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44