Webwinkel Houtbewerkers

Sorby 821H houtdraaibeitel 'Negative Rake Scraper' hardhout schraper 19 mm

Art.nr.: 11985
Prijs per stuk
€ 58,40 incl. BTW
€ 48,26 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 821H

 

Model: licht gebogen

Breedte: 19 mm

Totale lengte: 408 mm

Klinglengte: 153 mm

Handvat: 255 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Omschrijving

Voor het glad schrapen van schalen, of andere relatief vlakke werkstukken van hardhout, gebruikt u deze schraper.

 

De Sorby Hardwood Scraper 'Negative Rake Scraper' (821) is speciaal ontwikkeld voor het schrapen van hardere houtsoorten als Afrikaans Blackwood. Normale schrapers zouden een ruw oppervlak achterlaten wanneer op kopshout gedraait wordt. De hardhout schraper geeft ook hier een gladde finish!

Extra informatie

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44