Webwinkel Houtbewerkers

Sorby losse beitel Multi-tip Hollowing Tool zonder handvat

Art.nr.: 19212
Prijs per stuk
€ 82,55 incl. BTW
€ 68,22 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: SOV-RS200

Model
: multi tip
Klinglengte: 166 mm

Materiaal kling: HSS


Inclusief: 3 snijmessen (vlak, punt, druppel)

Omschrijving

Met behulp van drie tips is dit een ideale houtdraaibeitel voor het uithollen van hout. Maar de verschillende tips hebben meer mogelijkheden, zoals het schrapen van kops hout. Deze en meerdere toepassingen komen goed naar voren in de demonstratie films.

Deze losse beitel (zonder handvat) is geschikt voor het Sorby Sovereign systeem. U kunt de houtdraaibeitel plaatsen in zowel het kleine (16") als het grote (22") Sovereign handvat.

Extra informatie

Bekijk de demonstratie film van de Sorby Multi tip Hollowing Tool:

 

 

 

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44