Webwinkel Houtbewerkers

Sorby 842F losse uitholguts Fingernail 10 mm zonder handvat

Art.nr.: 19225
Prijs per stuk
€ 53,95 incl. BTW
€ 44,59 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 842F 10 0

Model: diep gebogen

Breedte: 10 mm

Klinglengte: 230 mm

Materiaal kling: HSS

Omschrijving

Deze losse beitel (zonder handvat) is geschikt voor het Sorby Sovereign systeem. U kunt de houtdraaibeitel plaatsen in zowel het kleine (16") als het grote (22") Sovereign handvat.

De maat (10 mm) wordt gemeten vanaf de binnenzijde van de snijpunt tot de buitenzijde van de andere snijpunt.

De Sorby Bowl Gouge Fingernail (842F) heeft een diep gebogen snijvlak (deep flute). Deze vorm maakt de draaibeitel bijzonder geschikt voor het vormgeven van de binnenzijde van een schaal. De beitel wordt gebruikt wanneer u een schaal of vaas uitholt. Met deze beitel kunt u fijne, scherpe bewerkingen maken.

Extra informatie

Bekijk de demonstratie film van het Sorby Sovereign systeem:Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44