Webwinkel Houtbewerkers

Sorby RS200KT scheerschraper Multi-tip Hollowing Tool met 3 tips

Aanbieding

Meer afbeeldingen

Art.nr.: 12001
Van € 95,25 en nu voor:
Prijs per stuk
€ 79,75 incl. BTW
€ 65,91 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: RS200KT

Model: multi tip

Totale lengte: 485 mm

Klinglengte: 166 mm

Handvat: 319 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Inclusief: 3 snijmessen (vlak, punt, druppel)

Omschrijving

De RS200KT houtdraaibeitel is een van de meest veelzijdige beitels van Sorby en een die op elk verlanglijstje staat van iedere houtdraaier. Door de halfronde en massieve beitel en de diversiteit aan snijplaten die op deze houtdraaibeitel toepasbaar zijn, zijn de mogelijkheden onbegrensd!

Bij deze houtdraaibeitel zitten drie verschillende snijplaten, geschikt om uw project zowel uit te hollen als het kopse hout te schrapen.

U kunt verscheidene snijplaten ter aanvulling gebruiken, bijvoorbeeld de snijplaats ‘cove’ of de snijplaat ‘beadcutting’ om tussen de centers te kunnen draaien.

In de video bij ‘Extra informatie’ komen deze en andere toepassingen met de RS200KT houtdraaibeitel naar voren en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen project. 

Extra informatie

Bekijk de demonstratie film van de Sorby Multi tip Hollowing Tool:

 

 

 


Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
verkoop@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

agenda workshops

Op dit moment hebben veel van onze leveranciers een lagere bezetting en productie. 
Hierdoor lopen de levertijden van veel producten op. Houd de website in de gaten voor de beschikbaarheid.