Webwinkel Houtbewerkers

Sorby 330H Spiraling systeem met 4 snijplaten

Art.nr.: 12094
Prijs per stuk
€ 189,00 incl. BTW
€ 156,20 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Fabrikantnummer: 330H

Diameter snijplaten: 38,5 mm
Dikte snijplaten:
17,5 mm
Materiaal:
HSS

Inclusief: 4 gelagerde snijplaten (spiraling snijplaat 2, 4 en 6 mm en texturing snijplaat) en instelbare oplegplaat.

Omschrijving

Met deze set kunt u prachtige texturen op uw draaiwerk aanbrengen. In deze set bevinden zich vier verschillende snijplaten waarmee u telkens andere oppervlakken kunt creëren. Door de snijplaat schuin op het hout aan te brengen of door de beitel slechts één kant op te bewegen kunt u ook een andere textuur krijgen. Probeer het zelf en zie de vele mogelijkheden!

De Sorby Spiraling System wordt geleverd met 4 gelagerde snijplaten (een snijplaat van 2, 4 en 6 mm en een texturing snijplaat).

Extra informatie

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

 

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

Baptist en PostNL doen hun best om uw bestelling zo snel als mogelijk te bezorgen. Door de drukte momenteel is het mogelijk dat uw pakket er iets langer over doet dan normaal.