Webwinkel Houtbewerkers

Chestnut melamine lak 500 ml

Art.nr.: 18141
Prijs per bus
€ 18,15 incl. BTW
€ 15,00 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Inhoud: 500 ml in blik

Omschrijving

Een sneldrogende, harde lak met een melamine toevoeging die zorgt voor de water- en hitteresistentie. Door middel van een chemische reactie zal de lak na 28 dagen volledig uitgehard zijn. Deze formule bevat geen tolueen en xyleen. Het product voldoet aan EN71 en is veilig voor speelgoed. Alleen aangeraden voor binnengebruik. Het product kan aangebracht worden met een verfpistool, bekijk hiervoor goed hun handleiding.

Gebruiksaanwijzing draaiwerk
Nadat het hout klaar is voor afwerking gebruik eerst Chestnut Cellulose Sanding Sealer zoals is voorgeschreven (zoniet moeten er waarschijnlijk meerdere lagen lak gebruikt worden). Breng Melamine Lacquer op met een schone doek of kwast en werk snel om het oppervlak te bedekken. Na droging, meestal binnen 5 minuten, kan het oppervlak licht geschuurd worden en zo nodig meerdere lagen lak worden opgebracht. Na de Melamine Lacquer kan de Wood Wax 22 of Stick Wax worden opgebracht.

Ander gebruik
Melamine Lacquer kan met een kwast worden aangebracht op de meeste houten oppervlakken, maar houd rekening met de snelle droging. Voor grote stukken is ervaring vereist. Melamine Lacquer geeft een glanzende finish die mat gemaakt kan worden met staalwol. Melamine Lacquer kan verdund worden met Cellulose Thinners. Kwasten kunnen schoongemaakt worden in Cellulose Thinners.

Beoordelingen (1)
saskia op 08-04-2014 uit Bali

GEWELDIG!!!!! BUITENMEUBELS ALS NIEUW!!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44