Webwinkel Houtbewerkers

Rustins plastic coating transparant en hardener 313 ml

Art.nr.: 18719
Prijs per set
€ 16,05 incl. BTW
€ 13,26 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Inhoud: 250 ml plastic coating en 63 ml hardener

Omschrijving

Plastic coating is geschikt voor al uw houten meubelen en andere houten objecten binnenshuis. Dit product kan voor zeer veel oppervlakken gebruikt worden, het is niet geschikt voor metaal of over verf. Plastic coating geeft een zeer harde afwerking en biedt een hoge bescherming tegen krassen, warmte en vele vloeistoffen. De plastic coating kan op drie manieren worden afgewerkt, er kan worden gekozen voor een hoge glans door middel van de burnishing cream. Voor een zijdeglans of juist matte uitstraling hoeft alleen schuurpapier en staalwol gebruikt te worden. Voor gebruik moet de plastic coating met de hardener gemengd worden. Dit kan alleen in een glazen bak, omdat ander materialen de hardener aan tasten.

Extra informatie

De verhouding dient 1:4 te zijn, 1 deel hardener tegenover 4 delen plastic coating. Als u de twee gemengd heeft kunt u met een schone kwast of roller de plastic coating op het object aan brengen.

 

Binnen 2 á 3 dagen is het mengsel genoeg gehard. De totale inhoud is 313 ml, wat bestaat uit 250 ml plastic coating en 63 ml hardener.

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44