Webwinkel Houtbewerkers

Osmo UV-beschermingsolie Extra 420 kleurloos 2500 ml

Aanbieding

Art.nr.: 29257
Van € 101,00 en nu voor:
Prijs per stuk
€ 90,90 incl. BTW
€ 75,12 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Inhoud: 2500 ml in blik

Kleur: kleurloos
Oppervlak: 30 m² bij twee lagen

 

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een proef stuk. Ook transparant of kleurloos geeft een andere tint aan het hout.

Omschrijving

Perfecte bescherming tegen de zon - de eerste kleurloze UV-bescherming voor buitenhout! Osmo UV-beschermingsolie is een zijdematte, kleurloze houtbeschermingsbeits voor buiten. Te gebruiken als grondlaag én als eindlaag.

 

De olie wordt speciaal aanbevolen voor uitsluitend verticale oppervlakken zoals houten bekleding, dakoverstekken, balkons, ramen en deuren, houten beelden, etc. Niet aanbevolen voor horizontale oppervlakken zoals tuintafels en bankjes. Voor horizontale oppervlakken gebruikt u Osmo Terras olie.

 

Gebruik de olie als eindlaag op reeds met kleur behandeld hout. De olie verhindert het vergrijzingsproces met een factor 12 in vergelijking met onbehandeld hout! De Osmo UV-beschermingsolie Extra beschermd in tegenstelling van de normale variant ook tegen schimmel en algen.

 

Gebruik twee 2 lagen op ruw onbehandeld hout. Bij renovatie is één laag voldoende.

Extra informatie

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een proef stuk. Ook transparant of kleurloos geeft een andere tint aan het hout.

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44

Baptist en PostNL doen hun best om uw bestelling zo snel als mogelijk te bezorgen. Door de drukte momenteel is het mogelijk dat uw pakket er iets langer over doet dan normaal.