Webwinkel Houtbewerkers

Peaktool serre joint koppen voor houten balk

Art.nr.: 24247
Prijs per stuk
€ 24,95 incl. BTW
€ 20,62 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Lengte: oneindig

Balkbreedte: 25 mm

Inclusief moerbouten

Omschrijving

Met deze serre joint koppen kunt u uw eigen serre joint maken, ook wel sergeant genoemd. U neemt een houten balk van 25 mm x 38 mm en de gewenste lengte en boort Ø11 mm gaten (minimaal 2 maar als u er meer boort op ca. 10 cm afstand van elkaar, bent u al voorbereid op toekomstige klussen!). Hierna kunt u de twee koppen op het hout plaatsen om uw werk te klemmen. De bijgeleverde bout en moer zijn er alleen maar om de bewuste onderdelen op hun plaats te houden en moeten niet aangedraaid worden omdat dan de zijkanten naar binnen worden geduwd en deze dan gaan afbreken. Wellicht is het nog beter om in plaats  van de bijgeleverde moer een dopmoer te gebruiken of wellicht een langere bout die niet te ver kan worden aangedraaid.  In ieder geval de bout en moer niet strak aandraaien.

Met deze koppen bent u dus niet gebonden aan een bepaald spanbereik waardoor zich ongekende mogelijkheden openen!

 

Als u over meerdere sets beschikt, kunt u ook panelen klemmen.

Extra informatie

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44