Webwinkel Houtbewerkers

Afsluittape 350 mm, 2 stuks

Art.nr.: 25632
Prijs per stuk
€ 5,90 incl. BTW
€ 4,88 excl. BTW
Verzendkosten € 4,90
Levering uit voorraad Levering uit voorraad
Eigenschappen

Inhoud: 2 stuks

Lengte: 350 mm

Omschrijving

Met het Roarockit vacuümsysteem maakt u eenvoudig gelijmde vlakke en gebogen objecten, zoals skateboards, speelbogen, balansborden, gebogen ladefronten en kistdeksels. Gebruik voor gebogen objecten een mal.

De afsluittape is geschikt voor hergebruik en is dus niet eenmalig. U gebruikt deze tape om het open einde van de zak af te sluiten en daarmee een luchtdichte kamer te creëren.

Verwijder de papieren rug en druk de tape stevig langs het open einde van de zak speciaal aan de uiteinden daarvan. Als de zak het vacuüm niet vasthoudt, verzekert u zich er dan van dat de afsluittape goed is aangedrukt tegen de naden en over de hele opening van de zak. Als de tape op de juiste wijze is aangebracht is er geen reden voor een extra afsluiting.

Om de zak te openen steekt u uw duim tussen de afsluittape en het vinyl in het midden van de strip en forceer deze met uw duim open. Zorg ervoor dat de afsluittape aan een zijde van de zakopening blijft vastzitten. Deze tape blijft bruikbaar zolang het blijft kleven en vrij blijft van lijm en stof.

 

Extra informatie

 

Beoordelingen (0)

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres:
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.
Heeft u een vraag over dit product?

Vlamoven 32
6826 TN Arnhem
houtbewerkers@baptist.nl
Tel. 026 - 445 16 44